Turabi, ABD'de 'The Challenge' Programında Büyük Finale Kaldı!

Turabi, ABD'de 'The Challenge' Programında Büyük Finale Kaldı!
Turabi Çamkıran... Dansçı, dövüş ustası, kafasına koyduğunu yapan biri. İki Survivor şampiyonluğu ve dizi oyunculuğu... Şimdi de ABD'nin ünlü yarışmasının finalisti... Haberimizde!

Amerika'nın en çok izlenen yarışma programı The Challenge'da Turabi Çamkıran rüzgarı esiyor. Turabi, yarışmada büyük final oyununa katılmaya hak kazandı. Üç kez katıldığı Survivor sonrası The Challenge programına katılan Turabi bu yarışmada da büyük bir başarıya imza attı. Turabi, önceki gün yarışmada son üçe kalarak büyük final oyununa katılmaya hak kazandı.

Sosyal Medya Hesabından Duyurdu!

Survivor yarışmasının 2014 ve 2015 yıllarında şampiyonu olmayı başaran Turabi Çamkıran, bu sefer Amerika'da şampiyonluk kovalıyor. Öyle ki Turabi, ülkenin en ünlü kanallarından MTV'de yayınlanan The Challenge'da mükemmel bir performansa imza atarak büyük final için hak kazandı. Önümüzdeki hafta şampiyonun belli olacağı yarışma için sosyal medya hesaplarından finale çıktığını duyuran Turabi, "Final yarışının ilk bölümünü ilk üçe girerek bitirdim ve haftaya olacak büyük final için yarışmaya hak kazandım! Gelecek hafta The Challenge’da şampiyon belli oluyor." ifadelerini kullandı.

The Challenge Nedir? 

The Challenge Amerika Birleşik Devletlerinde yayın yapan MTV ekranlarında yayınlanan ve seyirci tarafından büyük beğeniyle takip edilen bir yarışma programıdır. Program, zorlu yarışlardan ve gerçekçi şovlardan, gerçek dünyadan ve yol kurallarından oluşan bir televizyon programıdır. Her yıl düzenlenen yarışmanın zorluk derecesi oldukça üst düzeydedir.

Turabi Çamkıran Kimdir?

Turabi Çamkıran, 10 Mart 1988 yılında Mersin, Erdemli'de dünyaya gelmiştir. Çocukluğunu Mersin'de geçiren Turabi, lise eğitimini de Mersin'de tamamlamıştır. Lise yıllarında Break Dansa merak salmış ve bu yeteneğini geliştirmek için lisans eğitimini Mersin Üniversitesinde Güzel Sanatlar Bölümü okuyarak tamamlamıştır. Çocukluk yıllarında dans ile birlikte dövüş sporlarına da merak salan Turabi, dövüş eğitimleri almaya başladı. Türkiye'de düzenlenen Muay Thai maçına katılan Turabi buradaki yenilgisi sonucunda işi yerinde öğrenmek gerektiğini düşenerek Tayland'a gitti. Tayland'da gösteri amaçlı yapılan gerçek dövüşlere katılarak para kazandı. Hırslı ve azimli tavrı ile dikkatleri üzerinde toplayan Turabi, dövüş sporları ile ilgilenirken de dansa olan ilgisini kaybetmemiştir.

Ekran Macerası Başlıyor!

2008 yılında gerçekleşen Benimle Dans Eder Misin? yarışmasına katılmış, 6. haftada üçüncü olarak elenmiştir. Turabi 2013 yılında Acun Ilıcalı'nın hazırladığı, jüri üyeliğini Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler'in üstlendiği Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı yarışmaya katıldı. Burada beklediği şampiyonluğu alamamasının ardından Türkiye'de birçok sanatçının klip ve konserinde dansçı olarak yer aldı. Turabi Çamkıran, 2014 yılının Mart ayında başlayan Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasında gönüllüler takımında yer alarak adını Türk halkına duyurmayı başardı. Buradaki yetenekli ve asi tavırları ile izleyicinin dikkatini kazandı. Kısa sürede çok sevilen Turabi Çamkıran, 2014 Survivor yarışmasının birincisi oldu. Survivor'da gösterdiği başarı ve halkın sevgisini kazanması sonucunda Acun Ilıcalı, 2015 yılında düzenlediği Survivor All Star kadrosuna da Turabi Çamkıran'ı dahil etti. Bu sezonda da birinciliği kazanan Turabi, Survivor yarışmasının korkulan ismi haline geldi.

17-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar