Turabi’den Survivor Ekstra Yorumcularına Zehir Zemberek Sözler! ‘’Emek Hırsızısınız! Taraflısınız!’’

Turabi’den Survivor Ekstra Yorumcularına Zehir Zemberek Sözler! ‘’Emek Hırsızısınız! Taraflısınız!’’
İki kez şampiyonluk yaşamış eski survivor yarışmacısı Turabi Çamkıran, Survivor Ekstra yorumcularını hedef alan sözleriyle zehir zemberek konuştu. ‘’Hırsızsınız, Taraflısınız!’’

Survivor’ın en dikkat çeken isimleri arasında yer alan Turbo Turabi lakaplı Turabi Çamkıran 2014, 2015 ve 2018 yıllarında Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasına katıldı ve katıldığı ilk iki sene şampiyon oldu. Bu yıl Surivor All Star 2022 kadrosuna da katılacağı umulan ancak Survivor All Star’a katılmayan ancak sık sık yarışmaya dair yaptığı açıklamalarla gündem olan Tubari kendine yeni bir uğraş buldu. Turabi Çamkıran yarışmaya katılmasa da yarışmaya dair projesi olduğunu sosyal medyadan duyurdu. İşte Survivor eski yarışmacısı Turabi Çamkıran’ın Survivor yorumcularına karşı yapmış olduğu zehir zemberek sözleri…

 

Turabi Çamkıran Geçtiğimiz Haftalarda Survivor Panorama Masası na Ağır Hakarette Bulunmuştu ‘’İtin Hatrı Yoksa...’’

 Turabi Çamkıran, geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Survivor Panorama yorumcularına küfür ve hakaret etmişti. Çamkıran, ‘’Ulan teneke yorumcular! Sizinle ilgili çok sağlam planlarım var. ‘İtin hatrı yoksa, sahibinin hatrı var!’ devri kapanmıştır’’ diyerek, Panorama yorumcularına gözdağı vermişti.

 


Turabi Çamkıran, ‘’Ulan teneke yorumcular!’’ sözleriyle başladığı paylaşımını, ‘’Sizin oyununuz da bitireceğim. Hodri meydan!’’ cümleleriyle sonlandırdı.


 

Bir sonraki paylaşımında da küfürlü ifadeler kullanan Survivor şampiyonu, ‘’Sizinle ilgili çok sağlam planlarım var. ‘İtin hatırı yoksa, sahibinin hatırı var!’ devri kapanmıştır’’ diyerek, Panorama yorumcularına gözdağı verdi.


 

‘’Sanırsın Cehennemde Bir Tek Ben Yanacağım’’

 Tangalı kadınlarla verdiği pozlar nedeniyle eleştirilerin hedefinde yer alan Turabi Çakıran, ‘’Bir namuslu sizsiniz ya! Sanırsın cehennemde bir tek ben yanacağım’’ demişti.

 

 Bu Kez Survivor Ekstra Masasını Hedef Aldı!  

 Survivor yorumlarıyla dikkatleri üzerine çeken Turabi Çamkıran ‘’Tek Survivor All Star şampiyonu Adem Kılıçcı’dır’’ diyen Survivor Ekstra yorumcuları Furkan Dede ve Murat Özarı’a sözler söyledi.
 


Turabi şimdi de yarışmayla ilgili yorumculuk yapma niyetinde… Turabi Çamkıran, İnstagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

 ‘’Eğitimsiz, Taraflı ve Emek Hırsızısınız’’

 Taraflı, eğitimsiz, emek hırsızı yorumcular. Sürekli bir iki yarışmacı övülüp karşısına çıkanlar da aşağılanıp lakaplar takılıyor. Hırsızsınız! Emek hırsızı! Tarafsızca, saygılı yorum yapın ya da kalkın o hak etmediğiniz masalardan. Herkes eşit şartlarda yarışsın! Birileri için özel kurulmadı o masalar.

 

‘’Hak Yemeyin Artık!’’

 Her yarışmacı için adil kuruldu. Babanızın malı gibi, kendi egonuzla yönetemezsiniz. Hele de o adaya gitmemiş bir amatör hiç konuşmamalı! Dikkat edin artık anlaşılıyor adam kayırdığınız! Gözünüz dönüyor tuttuğunuz adamı överken! Nasıl öveceğinizi şaşırıyorsunuz artık. Aynı heyecanı diğer yarışmacı kardeşlerimize de harcayın. Hepsi eşit. Hak yemeyin artık yeter! Bitmediniz be...

 

‘’Survivor Artık Amatör Yorumcuların İnsafına Kaldı’’

Sosyal medyadan açıklamada bulunan Turabi Çamkıran; Şampiyonlara laf söylemeyin! Kesin finalistler! Boş yere ağzınızı da yormayın, kendinizi de üzmeyin cahil eğitimsizler yüzünden. Biraz performansları düşüyor diye şampiyonlara laf etmeyin hemen! Her zaman insan iyi gününde olmayabilir. Hepsi de NET finalist!

Bir süreliğine buralarda olamicam. Artık amatör yorumcuların insafına kaldı buralar.’’ dedi

 

  Survivor 2022’ye Katılamayan Turabı Yorumculuğa Soyundu

 ‘’Survivor All Star’ı en iyi yorumlayacak kişi ben değil miyim? O şampiyonluğu tatmış, o final heyecanını yaşamış, Survivor’a birçok yenilik getirmiş, birçok rekoru kırmış, Survivor’ın kendisine 3 sene emek harcamış ve Survivor şampiyonu olarak gittiği Amerika’nın en zor yarışmasını da kazanmış biri olarak. (Ego değil GERÇEKLER)????’’

 

Turbo Turabi hızını alamayarak açıklamasının devamında ise ‘’Oradaki yarışmacıların ne hissettiğini, ne düşündüğünü, neyi en çok özlediğini, şampiyon olunca ne hissedeceğini benden daha iyi anlayacak ve tahmin edebilecek kişi yok. Onlarla ‘yorumlama’ adı altında dalga geçmeyecek, aşağılamayacak tepeden bakmayacak, tehdit etmeyecek ve her seferinde ailelerini düşünerek yorumlayacak kişi benimdir. Gelecekte Survivor’a katılacak kişilere, Survivor öncesi hazırlık, Survivor zamanı, Survivor’dan çıktıktan sonraki kariyerleri için en iyi tavsiyeyi verecek kişi benim.

 

Siz de aynı şeyi düşünüyorsanız instagram ve Youtube sayfamda adil şekilde taraf tutmadan her bölüm sonrası yorumlayacağım. Yorumlamamı isteyenler ve yorumlamamı istemeyenler bir yorum bıraksın. Not: bazı bölümleri beraber yorumlayacağız. Hatta gelin hep beraber o bölümlerde Survivor Extra yorumcularını yorumlayalım. Onlar nasıl tok bir şekilde oturdukları yerden, canlarını dişlerine takmış, aç ve özlem içinde yarışan yarışmacıları rahatça eleştirebiliyorsa, sizle beraber biz de onların yorumlamalarını eleştiririz.’’

13-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar