Rasim Öztekin’in Ölmeden Önceki Son Filmi ‘Dijital Esaret’ 11 Mart’ta Vizyonda!

Rasim Öztekin’in Ölmeden Önceki Son Filmi ‘Dijital Esaret’ 11 Mart’ta Vizyonda!
Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Rasim Öztekin 8 Mart 2022 tarihinde hayatını kaybetmişti. Usta oyuncunun yer aldığı son filmi ‘Dijital Esaret’ 11 Mart’ta vizyona giriyor

Usta oyuncu Rasim Öztekin, geçtiğimiz mart ayında geçirdiği kalp krizi sonucu hastanede tedavi görürken hayatını kaybetmişti. Rasim Öztekin’in vefatı sanat camiasını ve ailesini yasa boğmuştu. Babasının ölümüyle yıkılan Pelin Öztekin, özlemini sık sık sosyal medya hesabından dile getiriyor. Rasim Öztekin’in ölmeden önce oynadığı son filmi ‘Dijital Esaret’ izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Vizyon tarihi belli olan Dijital Esaret filmi sinemaseverler tarafından merakla bekleniyor. Dijital Esaret filmiyle ilgili detaylar…

 

Dijital Esaret Komedi Filmi 11 Mart’ta Vizyonda

 Usta oyuncu Rasim Öztekin, ölmeden önce Birol Güven’in Dijital Esaret adlı filminde rol almıştı. Dijital dünyayı farklı bir bakış açısıyla mercek altına alan ‘Dijital Esaret’ 11 Mart’ta izleyicilerle buluşacak.

 

Film, ‘Mandıra Filozofu’ filminin çekildiği Bodrum Çökertme Koyu yanmadan önce Çökertme’de özel olarak hazırlanan platoda 2019 yılında çekildi.

MinT Motion Pictures stüdyoda tarafından çekilmiş, filmin yönetmen koltuğunda Emre Kavuk yer aldığı komedi türündeki film ‘Dijital Esaret’in Başrollerinde Öztekin’in yanı sıra Özgün Çoban, Kaan Sevi, Simay Barlas ve Yeşim Alıç gibi isimler yer alıyor. Filmin diğer oyuncu kadrosu ise, Zümra Atalay, Ufuk Meriç, Arda Adil Görgen, Doğa Konakoğlu, Burçin Serdar, Ecem Atalay, Onur Alp Demir, Ozan Bozbura, Baran Taylan Yolalan, Berrak Kuyucuoğlu, Özlem Mahmutoğlu, Ümit Ünker, Birce irem İliçan, Eray Ertüren, Elif İşçi ve Merve Sevin’den oluşuyor.

 

 Dijital Esaret, dijital dünyada işledikleri suçlar yüzünden cezaevine atılan bir grup gencin hikayesini anlatıyor. Bir grup genç, dijital dünyaya adım attıklarında başlarına geleceklerden habersizdir. Her şeyin kendi kontrollerinde olduğunu düşünen gençler, bir süre sonra bu dünyanın esiri haline gelir. İşler gittikçe içinden çıkılmaz hale geldiğinde ise kendilerini cezaevinde bulurlar. Burada yolları kesişen sosyal medya fenomenleri, hackerlar, internet bağımlıları ve sanal kumarbazların özgürlüklerine kavuşabilmeleri için yaşadıkları maceralarının hikayelerinin işlendiği film, son döneme bambaşka bir bakış açısı ile ışık tutuyor.

 

Film Bir İlke İmza Atıyor!

 Dijital Esaret filmi biletlerinin NFT ürünü olarak izleyicilerine geri dönmesini sağlayacak olan Film, Türkiye’de bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

 ‘Dijital Esaret’ 11 Mart 2022 tarihinde sinemalarda, Artırılmış Gerçeklik ile Oluşturulan özel afişi ve içinde AR teknolojisi kullanılan ilk film olma özelliği ile adından epey söz ettiriyor.


Uygulama marketlerinden ücretsiz indirilebilen ‘Dijital Esaret AR’ uygulamasını afişin olduğu her hangi bir yere tuttuğunuzda afişte oyuncular konuşmaya başlıyor. Bu teknoloji ile izleyicilerine bambaşka bir deneyim sunan Dijital Esaret ayrıca filmin sonunda telefonunuzu beyaz perdeye tutunca sadece uygulamayı indirenlere özel Alternatif bir final ile wow etkisi yaratacak.


Ve uygulama birçok sürprizi de içinde barındırıyor.

13-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar