Camdaki Kız Leyla Feray’ı Kadrosuna Kattı

Camdaki Kız Leyla Feray’ı Kadrosuna Kattı
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ikinci sezonunda olan başarılı dizi Camdaki Kız’ın oyuncu kadrosuna genç ve güzel oyuncu Leyla Feray dahil oldu.

OGM Pictures tarafından Kanal D için hazırlanan ve Perşembe akşamlarının çok seyredilen dizilerinden olan Camdaki Kız ikinci sezonunda da ilgi ve merakla takip ediliyor. Kanalın başarılı yapımlarından olan dizi aldığı reytinglerle de dikkatleri çekerken özellikle son bölümlerde Nalan’ın yaşadıkları seyirciyi meraka sevk etti. Hamile olduğunu öğrenen ve öbür taraftan da Sedat’ın tutuklanmasıyla iyice yalnız kalan Nalan için tek güzel yan yardıma muhtaç çocuklarla ilgilenmesidir ve bu sırada da yanında her zaman Hayri vardır. Dizi her bölüm daha da gerilen hikayesi ile reytinglerini iyice artırırken diziye son olarak genç ve güzel oyuncu Leyla Feray katıldı. Genç oyuncunun diziye dahil olması oyuncunun sevenleri kadar dizinin izleyicilerini de heyecanlandırdı ve mutlu etti.

Leyla Feray Camdaki Kız Dizisinde

Son olarak İkimizin Sırrı adlı yapımda rol alan başarılı ve genç oyunculardan Leyla Feray Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız’ın oyuncu kadrosuna dahil oldu. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Şerif Erol, Enis Arıkan ve Cihangir Ceyhan’ın rol aldığı diziye katılan Leyla Feray’ın dizide nasıl bir karaktere hayat vereceği şimdilik belli değil. Ancak son bölümlerde oldukça heyecanlı hale gelen ve Camdaki Kız’ın Leyla Feray ile yeni bir hikayeye başlayacağı anlaşılıyor. Başarılı oyuncu son zamanlarda oldukça popüler yapımlarda yer almış ve canlandırdığı karakterlerle de herkesin takdirini kazanmıştı. Güzel oyuncu Leyla Feray’ın önümüzdeki haftadan itibaren Camdaki Kız’da seyirci karşısına çıkacağı öğrenildi.

Leyla Feray Kimdir?

Son olarak İkimizin Sırrı adlı yapımda rol alan genç oyuncu Leyla Feray 8 Mayıs 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Koç Üniversitesi Medya ve Görsel sanatlar Bölümünden Mezun olan genç oyuncu daha sonra oyunculuk eğitimleri alarak oyunculuk kariyerine başlamıştır. Leyla Feray ilk olarak Ben Onu Çok Sevdim ile oyunculuğa adım atmıştır. Leyla Feray’ın rol aldığı yapımlar arasında;

·         Ben Onu Çok Sevdim

·         Paşa Gönlüm

·         Üç Arkadaş

·         Muhteşem Yüzyıl: Kösem

·         Rise of Empires: Ottoman

·         Ömrüm Sessiz Bir Çığlık

·         Uyanış Büyük Selçuklu, bulunmaktadır.

13-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar