Turbo filminin çekimleri başladı

Turbo filminin çekimleri başladı
Yapımcılığını Emre Oskay’ın yaptığı Turbo filminin başrollerinde Tanju Bilir, Lorin Merhart, Burak Can Doğan, Umut Can Çetinkaya, Cassandra Evren gibi isimler yer alıyor.

Yönetmen koltuğunda Cem Özüduru’nun oturduğu Turbo filminin çekimleri 17 Aralık Pazar gününden itibaren başladı. Şahin marka bir otomobili modifiye eden maceracı dört gencin maceraları ve bu esnada başlarına açılan çeşitli belaları ve hayata karşı azim ile mücadele etmeleri dile getiriliyor.

Yapımını Sky Films’in üstlendiği Turbo filmi nihayet sete çıktı. Senaryosunu Ozan Ağaç ve Cem Özüduru’nun kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda yine Cem Özuduru oturuyor. Yapımcılığını Emre Oskay’ın yaptığı Turbo filminin başrollerinde Tanju Bilir, Lorin Merhart, Burak Can Doğan, Umut Can Çetinkaya, Cassandra Evren, Dilay Yıldız ve Ergun Kuyucu yer alıyor. İlginç hikayesi ve genç oyuncu kadrosu ile dikkat çeken filmin beyazperde’de nasıl bir gişe yapacağı şimdiden merak konusu.

Turbo filminin konusu

Çekimleri yeni başlayan Turbo filminde kenar mahalleden dört arkadaşın bir gece boyunca modifiye edilmiş Şahin Marka arabalarının içerisinde başlarına açılan türlü türlü bela, karanlık geçmişleri, hayata bir türlü tam anlamıyla tutunamamaları ve kaçınılmaz sona doğru ilerleyişleri etkili bir dille izleyiciye aktarılacak. Hikayesi ile TRT’de yayınlanan sıcacık anadolu dizilerinden olan ve izlenme rekorları kıran Gönül Dağını hatırlatan filmde birbiri olmadan yapamayan dört macerapest gencin birbirinden ilginç hikayeleri ile karşı arşıya kalacağız.

Tanju Bilir kimdir?

Turbo filminin başrolünde oynayan Tanju Bilir Alman’ya’nın Mönchengladbach şehrinde 9 Ağustos 1991 tarihinde dünyaya geldi. Oyunculuk eğitimini yine Almanya’nın Köln kentindeki Film Acting School’da aldı. İlerleyen süreçte Jerry Coyle ile Meisner tekniği Eğitimine ve Hilal Saral ile Kamera Önü oyunculuk Atölyesi’ne katılarak eğitimlerine devam etti. Mezuniyeti sonrası Tatort Berlin, Schmitz & Family, Soko Postdam , Soko Hamburg, German Genius, WaPo Bodensee, Asbest Notruf Hafenkante gibi pek çok TV dizilerinde; Mocro Maffia, Love Addicts internet dizilerinde rol aldı.Ayrıca "Oray" (2017), "The Seekers" (2020), "Roccos Reise" (2021), "Bibi und Tina" (2021), "Knochen und Namen" (2022), "Tesir" (2023) gibi birçok filmde yer aldı.. Çalışmalarını genelde yurtdışında sürdüren Tanju Bilir son olarak Türkiye'de çekilen başrolünde Cihangir Ceyhan'ın da rol aldığı "Dengeler" filminde yer alıyor.

18-12-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler