Şahane Hayatım dizisi senarist değişikliğine gidiyor

Şahane Hayatım dizisi  senarist değişikliğine gidiyor
Yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın oturduğu Şahane Hayatım’ın senaryosunu Muhteşem Yüzyıl gibi büyük prodüksiyonları yazan Yılmaz Şahin'in kaleme alacağı sızan bilgiler arasında.

Zorluklar ve karanlıklar içersinden çıkıp ayakta kalma mücadelesi veren genç ve başarılı avukat Şebnem’in hikayesinin anlatıldığı dizinin 9. Bölümünde yeni bir senarist geliyor. Muhteşem Yüzyıl gibi kült bir yapıma imza atan Yılmaz Şahin dizinin yeni senaristi oldu.

Şahane Hayatım dizisi  senarist değişikliğine gidiyor

Başrolünde Hilal Demirbilek’in yer aldığı Fox TV’nin sevilen dizisi Şahane Hayatım her Çarşamba akşamı saat 20.00’de İzleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Sürükleyici ve etkileyici hikayesinin yanı sıra güçlü oyuncu kadrosu ile de dikkat çeken Şahane hayatım dizisinde senaryoyu Meriç Acemi kaleme alıyordu. Beklenmeyen acılı olaylara karşı ayakta durmaya çalışan bir kadının hikayesinin anlatıldığı duygusal dram tarzındaki dizinin 9. Bölümünde yeni bir senarist görevi devralacak. Yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın oturduğu Şahane Hayatım’ın senaryosunu Muhteşem Yüzyıl gibi büyük prodüksiyonlarda görev almış olan başarılı senarist Yılmaz Şahin kaleme alacağı sızan bilgiler arasında.

Sumru Yavrucuk; Aysel rolünde

İlk olarak 1 Kasım 2023 tarihinde seyircisi ile buluşan Şahane Hayatım dizisinin oyuncu kadrosunda Hilal Altınbilek - Şebnem Gümüşçü, Onur Tuna - Mesut Öztürkmen, Yiğit Özşener - Onur Gümüşçü, Serkan Keskin - Niyazi Adalı, Nesrin Cavadzade - Melisa Özsoy, Sumru Yavrucuk - Aysel Gümüşçü, Gökçe Eyüboğlu - Didem Özcan, Zeynep Yüce - Genç Şebnem, Timur Acar – Selo, Elif Kurtaran - Çocuk Şebnem, İncinur Daşdemir -Şebnem'in annesi, Seda Akman – Arzu, Taner Rumeli - Fatih Hoca gibi oyuncular bulunuyor.

Zorluklara karşı dimdik mücadele veren genç bir kadın

Ay Yapım imzalı Şahane Hayatım dizisinde Hilal Altınbilek’in hayat verdiği Şebnem Gümüşçü hayata karşı eksilerde başladığını düşünmektedir. Doğru adımlarla ve azimli çalışmalarıyla bu eksikliklerin üstesinden gelerek göz kamaştırıcı bir hayat sürmektedir. Fakat her güzel şey gibi onun şahane hayatının da bir sonu vardır. Geçmişindeki suç dolu karanlıklarla yüzleşmeye çalışan Şebnem altındaki zeminin kaydığını hissetmektedir. Çocukluğunda annesinin kaybı ile travma yaşayan Şebnem bir de üvey anne zulmü ile yaşamak zorunda kalmıştır. Bu zorlu dönemde yalan, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi kötü yöntemleri deneyimlemiştir. Bu zor şartları aldığı iyi ve kaliteli bir eğitimi ile geride bıraktığını düşündüğü anda geçmişinden gelen Niyazi adeta o günlerin temsilcisi olarak karşısına çıkar. Başarılı bir avukat ve zengin bir iş kadını olan Şebnem’i tehdit eder.

 

18-12-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler