Türk Malı ekranlara geri dönüyor!

Türk Malı ekranlara geri dönüyor!
7 yıl önce Show Tv ekranlarında komedi fırtınası estiren dizi Türk Malı geri dönüyor. Peki Türk Malı dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Türk Malı ne zaman başlayacak? Dizinin kadrosunda eski oyuncular mı yer alacak?

Başrollerini Şafak Sezer ve Binnur Kaya'nın canlandırdığı Türk Malı dizisi yeniden ekranlara geliyor. 2010 yılında yayınladığı zamanlarda kahkah tufanları koparan dizinin yeniden ekranlara geleceği haberi izleyicileri heyecanlandırdı. 7 yılın ardından yeniden yayınlanacak olan dizi Star Tv ekranlarında yerini alacak. Dizi Show Tv'de yayınlandığı dönemde büyük izleyici kitlesine sahipti. Bakalım Star Tv'de yayınlanacak olan bölümleri ile de 7 yıl önceki başarısını yakalayacak mı?

TÜRK MALI EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

Star Tv bu güzel haberi resmi instagram sayfasından duyurdu. İnstagram hesabından yapılan paylaşımda 'Erman Kuzu ekranlara dönüyor! Şafak Sezer, Türk Malı aile komedisi ile yakında Star Tv'de!' notuna yer verdi. Fakat merak edilen diğer bir noktada 'Binnur Kaya dizide rol alacak mı?' oldu. Bunun ile ilgili net bir bilgi yok. Dizinin yeni bölümlerini canlitv'den de izleyebilirsiniz. Star Tv canli izle'de izlediğiniz bölümler sizi kahkaya boğacak. İşte Star Tv'nin instagram hesabından yaptığı o paylaşım...

Türk Malı'nda hangi oyuncular yer alıyordu?

Şafak Sezer - Erman Kuzu

Binnur Kaya - Abiye Kuzu

Sinan Çalışkanoğlu - Yarcan

Hazal Şenel - Melodi

Bekir Aksoy

Ünal Yeter - Sündüz

Selin Altay

Devin Özgür Çınar

Metin Zakoğlu - Müdür

Damla Cercisoğlu - Ezgi

Güven Kıraç - Erman'ın Müdürü

 

 

03-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar