İşte Acun Ilıcalı'nın 532 bin TL'lik saati

İşte Acun Ilıcalı'nın 532 bin Tl'lik saati
Tv kariyeri ve şov dünyası ile tanınan Acun Ilılcalı'nın saati çok konuşulacak. Bir ev parasına denk gelen Acun Ilıcalı'nın saatinin değeri dudak uçuklatıyor. İşte Acun Ilıcalı'nın dikkat çeken saati ve değeri.

Gündeme geldiği her konuda tartışmaya neden olan Acun Ilıcalı, günümüzde Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survıvor adlı programdan tanınıyor. Gerek aşk hayatında gerekse kariyerinde daima konuşulan isimler arasında yer aldı. Şeyma Subaşı ile aşk hayatını sürdüren Ilıcalı'nın saati gözleri kamaştırıyor. Lüks hayatı ile de dikkat çeken Acun Ilıcalı'nın birden fazla evi, arabası, teknesi hatta özel uçağı bulunduğu biliniyor. Bunların yanı sıra Acun Ilıcalı'nın kullandığı saatlerde oldukça diikat çekiyor. 

Tercihleri arasında yer alan Richard Mille'nin RM 011 Felipe Massa saat modelinin fiyatı 150 bin dolar civarında. Zamanını oldukça faydalı değerlendirdiğini ifade eden Acun Ilıcalı'nın saati 532 bin TL civarında. Öte yandan Acun Ilıcalı, arkadaşları olan Arda Turan ve Burak Yılmaz'a da aynı saati kullanmaları için öneride bulunduğu biliniyor. İşte Acun Ilıcalı'nın değerli saati.

Acun Ilıcalı Kimdir?

29 Mayıs 1969 yılında Edirne'de doğan Acun Ilıcalı Türk sunucu, yapımcı ve girişimcidir. Acun Medya'nın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Ilıcalı, aynı zamanda TOBB Genç Girişimciler Kurulu üyesidir. Televizyon hayatına Show Tv ekranlarında Beşiktaş muhabirliği ile başlamıştır. 

02-05-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler