Teşkilat'ta Zehra'nın Yerine Gelen Neslihan Kimdir?

Teşkilat'ta Zehra'nın Yerine Gelen Neslihan Kimdir?
TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve bu sezon dördüncü sezonuyla ekrana gelecek Teşkilat dizisinde heyecanla beklenen Neslihan kimdir?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve bu sezon dördüncü sezonu ile seyirciyle buluşması planlanan Teşkilat dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Son olarak dizinin ana kadın oyuncusu Deniz Baysal Yurtçu’nun ayrılmasıyla yeni bir kadın başrol arayışına giren Tims & B yapım aradığı oyuncuyu sonunda buldu. Zehra karakteri ile üç sezon boyunca dizinin ana hikayesinde yer alan ve sezon sonunda yaşanılan dramatik bir patlamada şehit olan Zehra’nın yerine yeni hikaye çalışmaya başlayan Teşkilat yazım Ekibi sonunda istediği tatta bir hikaye kaleme almayı başardı ve hikayenin kahramanı için cast çalışması da yapım şirketi tarafından başlatıldı. Pazar akşamları ekrana gelen ve Milli İstihbarat Teşkilatı’nın yaptığı özel operasyonları bir hikaye ve kurgu dahilinde ekrana taşıyan ve aldığı reytinglerle kanalın ve Pazar akşamının en çok seyredilen dizisi olan Teşkilat için belirlenen yeni karakter Neslihan adında bir dış bürokrat temsilcisi oldu.

Aybüke Pusat Neslihan Oldu

Tims & B Yapım tarafından hazırlanan ve son üç sezondur Pazar akşamlarına damgasını vuran Teşkilat dizisinde en çok merak edilen karakter belli oldu. Diziye veda eden Zehra karakterinin yerine hikayeye dahil olan Neslihan adındaki bir dış işleri bürokratı yeni sezonda Teşkilat’ın ana kadın karakteri olacak. Yapım şirketi tarafından Neslihan karakteri için belirlenen birçok oyuncu arasından sonunda ana kadın oyuncusuyla anlaşmaya varıldı. Son dönemin genç ve güzel oyuncusu Aybüke Pusat’ın Neslihan karakteri olarak seyirciyle buluşacağı Teşkilat şimdiden heyecanla beklenmeye başlandı.

Neslihan Kimdir?

Teşkilat dizisinin ana kadın karakteri olarak hikayeye dahil olan Neslihan yeni dönemde seyircinin sevgilisi olacak. Neslihan, eski bir büyükelçi olan Çetin’in kızıdır. Çok iyi bir eğitim almış olan Neslihan Bosna’da Ömer sayesinde büyük bir saldırıdan kurtulmuştur. Bunun üzerine düşmanla sahada mücadele edilmesi kararı alınır ve özel bir ekip kurulur. Bu özel ekibi kurması için Neslihan’a görev verilir ve Neslihan araştırmalarının sonunda istenilen özel ekibi kurar. Neslihan bu ekip için sahada mücadele edecek birini ararken Ömer’i hatırlar ve bir MİT efsanesi olan Ömer böylece ekibe dahil olur. Zamanla Ömer ve Neslihan arasında bir yakınlaşma başlayacaktır.

08-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar