Türkiye - Hollanda maçı canlı izle

Türkiye - Hollanda maçı canlı izle
Türkiye - Hollanda maçı canlı izle; Türkiye ile Hollanda arasındaki 2022 Dünya Kupası Eleme karşılaşması saat kaçta, hangi kanalda? Karşılaşmayı canlı izlemek için detaylar.

Türkiye - Hollanda maçı canlı izle; 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda Türkiye, Avrupa'nın önde gelen ekiplerinden Hollanda ile karşı karşıya geliyor. Milyonlarca Türk taraftar büyük önem taşıyan bu maçı bekliyor. Türkiye - Hollanda maçı hangi kanalda yayınlanacak ve saat kaçta başlayacak? Türkiye ile Hollanda arasındaki karşılaşma en kolay ve kaliteli olarak hangi adresten izlenir? Türkiye - Hollanda maçını canlı ve full HD olarak izlemek için hemen aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Türkiye - Hollanda maçı canlı izle

Atatürk Olimpiyat Stadı'nın ev sahipliği yapacağı Türkiye - Hollanda karşılaşmasının başlama vuruşu 20:00'da yapılacak. Bizim için büyük önemi olan karşılaşma TRT 1'de yayınlanacak. 

Türkiye - Hollanda ilk 11'ler

Türkiye: Uğurcan Çakır, Ozan Kabak, Çağlar Söyüncü, Zeki Çelik, Umut Meraş, Ozan Tufan, Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Karaman, Burak Yılmaz

Hollanda: Jasper Cillessen, Kenny Tete, Matthijs de Ligt, Daley Blind, Owen Wijndal, Martin de Roon, Georginio Wijnaldum, Frenkie de Jong, Steven Berghuis, Donyell Malen, Memphis Depay

Hollanda maçı Türkiye'nin Dünya Kupası'na katılması için hayatı öneme sahip

Şenol Güneş yönetimindeki Türkiye, 2022 Dünya Kupası Elemeleri'npde G Grubu'nda mücadele ediyor. Türkiye'nin bu gruptaki rakipleri ise Hollanda, Norveç, Karadağ, Letonya ve Cebelitarık oldu. Türkiye gruptaki ilk maçında grubun favorisi konumundaki Hollanda ile karşı karşıya gelecek. İstanbul'daki maçı kazanarak gruba güzel bir başlangıç yapmak isteyen Milli Takım'ın işi pek kolay değil. Grup liderinin direkt olarak Dünya Kupası vizesi alacağı düşünülünce bu maçın anlamı bir kat daha artıyor. 

Merih Demiral ve Virgil Van Dijk sakatlık nedeniyle maç yer almayacak

Hollanda, Türkiye maçında oldukça önemli bir silahında faydalanamayacak. 2019 yılında Dünya'nın en iyi defans oyuncusu seçilen Liverpool forması giyen Virgil Van Dijk sezon başında takımında geçirdiği sakatlık nedeniyle sezonu kapatmıştı. Bizde ise geçtiğimiz hafta sakatlanan Juventus forması giyen defans oyuncusu Merih Demiral karşılaşmayı kaçıracak. Premier Lig'de yer alan Çağlar Söyüncü ve Ozan Kabak stoperde görev alan oyuncular olacaklar.

24-03-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler