Cemre Melis Çınar Gönül Dağı’nda

Cemre Melis Çınar Gönül Dağı’nda
Son zamanların güzel oyuncusu Cemre Melis Çınar Fadime karakteriyle TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı’na dahil oldu.

TRT 1 ekranlarında bu sezon başlayan ve Köprü Film tarafından hazırlanan sezonun başarılı yapımlarından Gönül Dağı her cumartesi akşamı seyirciyle buluşuyor. Oyuncu kadrosunda Berk Atan, Gülsim Ali, Ecem Özkaya, Cihat Süvarioğlu, Ferdi Sancar ve Semih Ertürk’ün rol aldı ve bir bozkır hikayesi sloganıyla başlayan dizi her hafta reyting sıralamasında tüm gruplarda ilk sırada yer alarak hem kanalını hem de yapım şirketini mutlu ediyor. Dizi Anadolu’da bozkır ortasında bir kasabada yaşanan hikayeleri konu ediniyor. Temiz, masum, içten insanların, kavga ve kargaşadan uzak hayatlarını ve aşklarını konu alan dizi seyirci tarafından da çok sevildi. Dizi her hafta ekrana gelirken zaman zaman hikayeye göre yeni oyuncularla da kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Dizinin yeni oyuncusu ise son zamanlarda yıldızı parlayan genç ve güzel oyuncu Cemre Melis Çınar oldu. cemre Melis Çınar Gönül Dağı’na Fadime karakteriyle dahil oluyor.

Fadime Gönül Dağı’nda Yeni Bir Hikaye Başlatacak

Cumartesi akşamlarının beğenilerek izlenen dizisi Gönül Dağı, diğer yapımların aksine kavgadan ve kaostan beslenmiyor. Dizi samimi hikayesi ve duru karakterleriyle seyircinin kalbinde yer edinirken her hafta hikayesine de yeni hikayeler ekliyor ve özünden vazgeçmiyor. Diziye 22. Bölümden itibaren yeni bir karakter katılıyor; Fadime. Fadime yıllar önce evini ve kasabasını terk etmiş biri. Cemile’nin ablası, Dişçi Musa’nın kızı. Yıllardır babasıyla küs ama kardeşi Cemile ile konuşuyor ve bir gün yeniden çıkıp kasabaya geliyor. Gelmek zorunda kalıyor. Fadime karakterine hayat verecek Cemile Melis Çınar karakterle ilgili “Fadime, hassas ve güçlü bir karakter. İkisinin bir arada olması zor gibi görünse de aslında etrafınıza baktığınızda birçok insanın böyle olduğunu görebilirsiniz. Kalbinin sızısını göstermenin, olanı kabullenmenin cesaretten geldiğine inanırım. Benim bakış açımda saldırmak değil durmak esastır. Fadime işte bunu hayatla dansında yeni öreniyor. Benim gözümde Fadime bir Mona Lisa gülümsemesi, bavulunda çok şey var. Çok sevdim Fadime’yi” ifadelerini kullandı.

Gönül Dağı’nda Samimiyet Var

Güzel oyuncu Fadime karakterini canlandıracağı Gönül Dağı dizisiyle ilgili olarak ise “hayatın bizleri zorladığı, sınavlara tabi tuttuğu anlarda bir umut ışığının, buradayım diyen bir sesin yetiştiğini bazen göremeyiz ama aslında ışık hep oradadır. Birlikte olduğunda birlik olduğunda sevinçle, neşeyle çoğaldığında hayatın lunapark gibi olduğuna inanıyorum. Gönül Dağı’da seyircisine bu hissi yaşatıyor bence. Sevgiyle yürümeyi, istediğinin peşinden gitmeyi, hayal etmeyi… Ve tabii güzel türküleri, müzikleri de cabası. Bence hepimizin ihtiyacı tam olarak bu. Sonradan katılmama rağmen sette hiç zorluk çekmedim. Tüm ekip arasında gerçek bir samimiyet ve gönül bağı var. Bu güzel enerji de ekrandan seyirciye ulaşıyor” ifadelerini kullandı. Cemre Melis Çınar’ın canlandırdığı Fadime karakteri 22. Bölümde Gönül Dağında yer alacak.

24-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar