Türkiye’ nin ilk siyasi yarışması Habertürk’te başlıyor!

Türkiye’ nin ilk siyasi yarışması Habertürk’te başlıyor!
Türkiye'nin ilk siyasi yarışma programı 'Lider Türkiye', ilk bölümleriyle 24 Aralık ve 25 Aralık’ta  Habertürk TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak

Siyasal İletişimci, Stratejist ve Araştırmacı Faruk Acar’ın sunuculuğunu yapacağı ilk ve tek siyasi yarışma programı Liser Türkiye  Habertürk ekranlarında izleyici ile buluşuyor. 24 Aralık Cumartesi ve 25 Aralık Pazar günleri saat 21.00 ‘de programda dörderli gruplar halinde 16 yarışmacı yarışacak.

Habertürk yeni programını şu şekilde tanıtıyor;

Türkiye'de söz sahibi olmak isteyen, fikirlerine ve liderlik vasfına güvenen, yeni ve yıpranmamış yüzler ile halkı tanıştıracak olan 'Lider Türkiye'; zamanın ruhunu yakalayan, bugünü takip eden, ezberlerin dışında yeni söz söyleyeni bulmak için yola çıkıyor. 'Lider Türkiye'de Türkiye'nin gündemine kendi bakış açısını getirebilecek, fikir geliştirebilecek ve hem kendi ekibini hem de Türkiye'nin her kesiminden oluşan seyircileri jüri önünde ikna edebilecek lider adayları yarışıyor.

Lider olmak mı, lider doğmak mı ?

"Ben olsaydım şöyle yapardım" diye bir cümle kuruyorsanız burası sizin meydanınız. Hayallerinizi, vizyonunuzu, politikalarınızı paylaşmak için hemen şimdi başvurun! Büyük ödüllü 'Lider Türkiye' yarışmacılarından biri de siz olun.

Finalde kazanan yarışmacı tam 500 bin TL'nin sahibi olacak.

Türkiye'nin ilk siyasi yarışma programı 'Lider Türkiye', ilk bölümüyle 24 Aralık’ta  Habertürk TV'de izleyici karşısına çıkacak.

Faruk Acar kimdir?

Andy-Ar Araştırma Merkezi olan araştırma ve anket şirketinin sahibi Faruk Acar, Araştırmacı ve Siyasal İletişimcidir. Evli olan Faruk Acar'ın bu evliliğinden iki evladı vardır. Aslen baba tarafından Bursa'lıdır ve Bursa'da dünyaya gelmiştir.Yedi kardeş olan Faruk Acar'ın babası ise Milli Görüşçü ve eski Refah Partilidir.

İmam Hatip mezunu Faruk Acar hafızlık eğitimi almıştır. Üniversite eğitimi Kamu Yönetimi üzerine tamamlamış ardından İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde eğitimini devam ettirmiştir.

Anketör olarak Araştırma sektörü ile tanışan Faruk Acar, ardından yönetici olarak çalışma hayatını sürdürmüştür. 1999 yılında Andy-Ar Strateji Geliştirme ve Sosyal Araştırmalar Merkezini kurmuştur. Günümüzde aktif olarak Andy-Ar Araştırma Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdürmektedir.

25 yılı aşkın meslek hayatında Faruk Acar, FACAR Grup -Andy-Ar, Yine Ajans, Bilhassa Kreatif ve Münhasır Yayın- çatısı altında, 1999 yılından bugüne kadar; 2 Cumhurbaşkanı, 3 Başbakan, 11 siyasi parti lideri, 7 parti genel merkezi, 36 bakan, 44 büyükşehir belediyesi ve başkanı, 53 il belediyesi ve başkanı, 683 ilçe, belde belediyesi ve başkanları; Farklı dönemlerde 32 ülke büyükelçisi, konsolosluk siyasi büroları; 21 uluslararası banka veya fon şirketi, 8 Türkiye banka ve fon şirketi; 16 uluslararası veya ulusal medya kuruluşu; 150'nin üzerinde uluslararası özel şirket veya iş insanı ile araştırma, danışmanlık, strateji ve reklam-kampanya hizmetleri şeklinde çalışmış ve çalışmaya devam ediyor.

23-12-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar