Bursa Bülbülü Filminin Yayın Tarihi Belli Oldu

Bursa Bülbülü Filminin Yayın Tarihi Belli Oldu
Disney Plus’ta yayınlanacak ve senaryosunu Ata Demirer’in kaleme aldığı ve yine Ata Demirer’in başrolünde oynadığı Bursa Bülbülü’nün yayın tarihi açıklandı.

Son olarak Recep İvedik 7 filmiyle yeni aboneleri bünyesine katan internet yayın platformu Disney Plus yakında yeni filmini seyircisinin beğenisine sunacak. İnternet yayın platformlarının sinema filmlerini yayınlamaya başlaması ve bu filmleri kendi bünyeleri için hazırlatmaya başlamasıyla bu alana kaymaya başlayan yapım şirketleri yeni filmler hazırlamak için çalışmalarını hızlandırdı. BKM Film tarafından Disney Plus için hazırlanan ve ünlü komedyen ve oyuncu Ata Demirer tarafından yazılan ve başrolünde yine Ata Demirer’in yer aldığı Bursa Bülbülü filminin Disney Plus’taki yayın tarihi belli oldu. Erdek ve Bursa’da çekimleri yaz aylarında yapılan filmin Disney Plus’ta yayın tarihi olarak 13 Ocak Cuma günü belirlendi. Seyircinin de merakla ve sabırsızlıkla beklediği filmde birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

Bursa Bülbülü 13 Ocak’ta Yayınlanacak

Ata Demirer’in uzun süredir merakla beklenen yeni filmi Bursa Bülbülü 13 Ocak Cuma günü internet yayın platformu Disney Plus’ta yayınlanmaya başlıyor. Çekimleri yaz aylarında Bursa ve Erdek’te gerçekleşen filmin yönetmen koltuğunda Hakan Algül otururken filmin senaryosunu Ata Demirer kaleme almış durumda. BKM tarafından hazırlanan film uzun süredir merakla bekleniyordu. Kadrosunda Ata Demirer, Cem Gelinoğlu, Özge Özacar, Melek Baykal, Tarık Papuçcuoğlu, Celil Nalçakan ve Toygan Avanoğlu’nun rol aldığı film seyirci tarafından uzun süredir merakla bekleniyordu. Disney Plus için de büyük bir önem taşıyan film 13 Ocak’ta yayınlanmaya başlayacak.

Bursa Bülbülü Konusu Ne?

BKM Film tarafından hazırlanan ve Ata Demirer tarafından kaleme alınan Bursa Bülbülü komedi türünde ele alınmaktadır. Filmde, en büyük hayali kaset çıkarmak olan Cengiz, Bursa’da bir çay bahçesinde şarkıcılık yapmaktadır. Onun hayatı, Taşkın ile tanışmasıyla bambaşka bir hal alır. Cengiz, Taşkın’ın döneminin ünlü bestekarı olan Şerafettin’in bestesi ile kasetinin iyi bir çıkış yapacağını düşünür. Bu amaçla da abisinden borç alır. Ancak bu süreçte Cengiz, Taşkın ve Taşkın’ın kız kardeşi Arzu kendilerini olmadık ve bir dizi talihsiz olayın içinde bulur. Cengiz için bir hedef olan kaset çıkarma mücadelesi her şeye rağmen Cengiz’in tek hayalidir. Disney Plus’un yeni ve merakla beklenen filmi Bursa Bülbülü 13 Ocak’ta yayınlanmaya başlıyor.

23-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar