Türkiye - Rusya canlı izle!

Türkiye - Rusya canlı izle!
Uluslar Ligi G Grubu'nda yer alan millilerimiz henüz grubunda galibiyete ulaşamadı. 3 puana ihtiyacı bulunan millilerimiz Rusya ile bu akşam ikinci kez kozlarını paylaşacak

Uluslar Ligi G Grubunda yer alan milli takımımız grubun lideri olan Rusya ile ikinci kez karşı karşıya geliyor. 3 puana sahip olan takımımız 8 puanla lider durumundaki Rusya maçına hangi 11 ile çıkacak? Futbolseverler merak ediyor, Türkiye Rusya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Çıktığı 3 maçta da berabere kalarak henüz galibiyete ulaşamayan A Milli Futbol Takımımız grubun lideri Rusya'yı bu akşam kendi sahasında konuk ediyor. Rusya karşısında ilk galibiyetini almak isteyen Milli Takımız hangi futbolculardan oluşuyor? Şimdi detaylar

Türkiye - Rusya canlı izle!

Uluslar Ligi G Grubu'nda yer alan millilerimiz henüz grubunda galibiyete ulaşamadı. 3 puana şiddetli ihtiyacı bulunan millilerimiz Rusya ile bu akşam ikinci kez kozlarını paylaşacak. İlk maçında Rusya ile berabere kalan Türkiye ilk galibiyetini alıp grubunda üst sıralarda yer almak istiyor.

Türkiye Rusya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

G grubunda ilk kez karşılaşan ve berabere kalan iki takım bu akşam bir kez daha karşı karşıya geliyor. Türkiye Rusya maçı bu akşam saat 20.00'de İstanbul Şükrü Saracoğlu'nda oynanacak. Korona tedbirleri neticesinde seyircisiz oynanacak müsabaka TRT 1'den canlı yayınlanacak.

İşte Türkiye ilk 11'i

Uzun süredir galibiyete hasret kalan millilerimiz teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde bu akşam grubun favorisi Rusya ile Şükrü Saraçoğlu stadında karşı karşıya geliyor. Şenol Güneş basın toplantısında maça çıkacak 11 kişilik takımı açıkladı. İşte o 11.

Mili takımımız Rusya karşısına Mert, Zeki, Merih, Ozan, Caner, Mahmut, Ozan, Hakan, İrfan Can, Cengiz, Cenk Tosun 11’i ile çıkacak. Ay-yıldızlı ekipte Orkun Kökçü ve Mert Çetin sakatlıkları nedeniyle aday kadrodan çıkarılmıştı.  Canlitv olarak millilerimize başarılar diliyoruz.

Türkiye - Rusya maçını kim yönetecek?

G grubunda 2. Kez karşı karşıya gelen Türkiye – Rusya maçını Polonya Futbol Federasyonundan hakem Szymon Marciniak yönetecek. Jug'un yardımcılıklarını ise aynı ülkeden Pawel Sokolnicki ve Radoslaw Siejka üstlenirken zorlu karşılaşmada Pawel Gil, dördüncü hakem olarak görev yapacak. Grubun diğer maçında ise Macaristan sahasında, Sırbistan'ı konuk edecek.

G Grubu Puan Durumu Nedir?

Üçüncü grup olan Grubunda 4. Maçlar oynandı. Beşinci maçlar öncesinde Rusya 8 puanla lider, Macaristan 7 puanla ikinci durumda. 3 puana sahip Türkiye 3. Sıradaki yerini korurken 2 puana sahip olan Sırbistan son sırada bulunuyor.

15-11-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar