Sadakatsiz Dizisinin Derya’sından Sert Çıkış!

Sadakatsiz Dizisinin Derya’sından Sert Çıkış!
Sadakatsiz Dizisinin genç ve güzel oyuncusu Özge Özder’den koronavirüs salgını dolayısıyla maskesini doğru bir şekilde takmayanlara sert sözler!

Son günlerde sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri Sadakatsiz dizisi. Dizinin yayınlanan son bölümünün son sahnesi adeta fırtınalar yarattı ve sosyal medyada hemen her gün konuşularak en çok konuşulan konular arasına girdi. Aldatan bir erkekle onu intikam için aldatan karısı ve aldatan erkeğin hamile kalan genç sevgilisi… her şey ortada ve her şeyi herkes biliyor. Dizi o kadar çok konuşuldu ki tüm gündemleri gölgede bıraktı. Hatta tüm insanlığın hayatını kabus haline getiren koronavirüs salgınını bile. Ancak koronavirüs salgını dizi kadar ölümcül olamıyor. Ve bu durum sağlık bakanı tarafından her gün defalarca dile getiriliyor. İşte bu duruma dikkat çekmekte yine Sadakatsiz dizisinin oyuncularından Doktor derya karakterini canlandıran güzel oyuncu Özge Özder tarafından dile getirildi. Hem de sert bir şekilde ve sert bir çıkışla!

Özge Özder’den Öfkeli Çıkış!

Son günlerin barılı dizisi Sadakatsiz’in başarılı oyuncusu ve yakın zamanda anne olmaya aday güzel oyuncu Özge Özder koronavirüs dolayısıyla yapılan uyarılara dikkat etmeyen ve bu konuda en güvenli korunma yolu olan maske takmayı özenli ve gerektiği gibi yapmayanlara adeta ateş püskürdü. Özge Özder sağlık bakanının uyarılarını dikkate almayanlara ve bu konuyu anlamamakta inat edenlere sağlık bakanının sosyal medya paylaşımını etiketleyerek sert sözlerle yüklendi. Sağlık bakanının mesajını anlamayanlara ve bu konuda inat edenlerin tavrına “ben utanıyorum” diyerek seslenen Özge Özder koronavirüsün en etkili tedbirine bir kez daha ama bu sefer daha sert bir üslupla dikkat çekti ve maske takmanın doğru yolunu anlattı.

Sert Paylaşım!

Özge Özder sağlık bakanının paylaşımını etiketledi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın “maskenin koruyuculuğu ağzı ve burnu tamamen kapatmasına bağlıdır. Havayla doğrudan temas önlenmelidir. Örneğin, burun açıkta bırakılırsa virüse yoğun şekilde maruz kalmanız mümkün. Virüs yükü arttıkça da hastalık ağırlaşır. Maskenizden tam yararlanın. Hastalığın önünü kesin” şeklindeki paylaşımını alıntıladı. Özder kendi paylaşımında ise, “artık bir geri zekalıya anlatır gibi anlatılmasından ben utanıyorum. Ama hala anlaşılmaması ve bu uyarıların gerekli olması gerçekliğinden daha çok utanıyorum” ifadelerini kullandı. Özder başka bir paylaşımında ise “maske takıp bir şey söylemek için indirenler ayrı bir tayfa! Arkadaşlar sizi duyuyoruz. Konuşurken indirmeyin şunu! Telefonu açarken bile maske indirmek… Dibimize girip maske indirerek konuşmaya çalışmak neden? İfadeleriyle tepkisini dile getirdi.

15-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar