14 Kasım Cumartesi Reyting Sonuçları

14 Kasım Cumartesi Reyting Sonuçları
Reyting sonuçları belli oldu. 14 Kasım Cumartesi reytinglerinde dün hangi program veya dizi birinci oldu? İşte dünün tv karnesi!

14 Kasım Cumartesi gününe ait reyting sonuçları belli oldu.

Dün Show TV'de 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk', Star TV'de 'İbo Show', Tv8'de 'MasterChef Türkiye', TRT 1'de 'Gönül Dağı' Fox TV'de ise 'Zümrüdüanka' yeni bölümüyle ekrana gelen yapımlar oldu.

Uğradığı talihsiz silahlı saldırı sonrasında 9 yıl aradan sonra televizyona geri dönen İbrahim Tatlıses'in yeni programı 'İbo Show' dün ne kadar izlendi? İşte 14 Kasım Cumartesi reyting sonuçları!

TOTAL REYTİNGLERİ İLK 10

Total'de dün en çok izlenen program Show'da yayınlanan 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk' oldu.

Herkesin merakla beklediği, Türkiye'nin en çok sevilen sanatçılarından biri olan İbrahim Tatlıses'in sunumuyla 9 yıl aradan sonra yeniden yayınlanmaya başlayan 'İbo Show' günü ikinci sırada tamamlayan yapım oldu.

Tv8'in sevilen yarışma programı 'MasterChef Türkiye' dördüncü, TRT 1 dizisi 'Gönül Dağı' yedinci, Fox dizisi 'Zümrüdüanka' ise sekizinci sırada yer alan yapımlar oldu.

AB REYTİNGLERİ İLK 10

AB kategorisinde ise zirveyi göğüsleyen yapım 'MasterChef Türkiye' oldu.

İlk bölümüne rağmen oldukça yüksek izlenme oranları elde eden 'İbo Show' AB'de günü üçüncü sırada tamamlayan yapım oldu.

TRT 1'in yeni dizisi 'Gönül Dağı' geçen hafta İzmir depremi nedeniyle yeni bölümüyle ekrana gelmemişti. Dün 3. bölümüyle yayınlanan dizi AB'de günü dördüncü sırada tamamladı.

Total kategorisinin birincisi 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk' ise AB'de günü beşinci sırada tamamlayan yapım olurken, 'Zümrüdüanka' dizisi günü sekizinci sırada tamamlayan yapım oldu.

15-11-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler