Türkiye'de En Çok İzlenen Dizi ve Filmler (25 – 31 Temmuz 2022)

Türkiye'de En Çok İzlenen Dizi ve Filmler (25 – 31 Temmuz 2022)
Türkiye’de yayın yapan internet yayın platformları birbiriyle kıyasıya bir rekabet içindeler. Peki geçtiğimiz hafta platformlarda en çok izlenen dizi ve filmler neler?

İnternet yayın platformlarının sayısının her geçen gün artmasıyla birlikte seyirciler sadece televizyonlara ve sinema salonlarına bağlı kalmak zorunda kalmıyorlar. Üstelik televizyonların belli yayın saatlerini beklemeden istediğin yerde ve saatte istediğin filmi ya da diziyi seyretmekte seyirciyi dijital yayın platformlarının bu büyük olanağını kullanmaya itiyor. Artık seyirciler sadece televizyonlara bağlı değiller ve dijital yayın platformları da bu alanda televizyonlara büyük bir rakip olmuş durumdalar. Türkiye’de de pek çok dijital yayın platformu abonelerine en iyi yapımları sunabilmek için ellerinden geleni yapıyor ve birbirleriyle büyük bir rekabetin içinde bulunuyorlar. Her ne kadar dijital yayın platformları için reyting henüz tam olarak devreye girmese de yine de hangi yapımın en çok izlendiği biliniyor. İşte Türkiye’de 25 – 31 Temmuz 2022’de dijital yayın platformlarında en çok izlenen dizi ve filmlerin listesi!

En Çok İzlenen Diziler Neler?

Türkiye pazarında yayın yapan dijital yayın platformlarının en çok izlenen dizileri neler? 25 – 31 Temmuz tarihleri arasında hangi diziler daha çok ilgi gördü ve seyirciler hangi yapımlara ve hangi platformlara daha çok ilgi gösterdi? JustWatch geçtiğimiz hafta Türkiye’de en çok izlenen dizileri açıkladı. İşte Dijitalin en çok izlenen dizileri!

1-      Better Call Saul

2-      Better Things

3-      The Boys

4-      Only Murders in the Building

5-      Solar Opposites

6-      Resident Evil: Biohazard

7-      It Was Always Me

8-      The Sopranos

9-      Game of Thrones

10-   Lego Jurassic World: Legend of Isla Nublar

En Çok İzlenen Filmler Neler?

Türkiye’de yayın yapan ve büyük bir rekabet içinde bulunan yerli ve yabancı dijital medya platformları abone sayılarını artırabilmek için ellerinden geleni yapıyor ve bunun için her türlü çabayı ortaya koyuyorlar. Türkiye’de yayın yapan dijital yayın platformlarının 25 – 31 Temmuz tarihleri arasında JustWatch’a göre en çok izlenen filmleri ise şöyle sıralandı.

1-      The Gray Man

2-      Uncharted

3-      Glass

4-      Cesur Yürek

5-      Whiplash

6-      Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok

7-      AfterShock

8-      Drive My Car

9-      Nil’de Ölüm

10-   Büyük Açık

01-08-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar