Bu hafta vizyona giren filmler (5 Ağustos 2022 Cuma)

Bu hafta vizyona giren filmler (5 Ağustos 2022 Cuma)
Bu hafta (5 Ağustos Cuma 2022) hangi filmler vizyona giriyor? Sinemaseverler bu hafta hangi filmlerle buluşacak ve seyirci vizyonda ne seyredecek?

Yaz sezonu boyunca sinemaseverler pek çok yeni filmle buluştu ve sinema salonları yaz aylarına ve tatil yapan sinema severlere rağmen dolmayı başardı. Birbirinden ilginç ve çarpıcı filmlerin yanısıra pek çok yerli filminde vizyona girdiği yaz aylarının önümüzdeki hafta Cuma günü vizyona girecek filmleri de seyirci tarafından araştırılmaya başlandı. Sinema severler haftasonunu değerlendirmek için hangi filme gideceklerini vizyona yeni girecek filmleri de değelendirrerek yapma kararı alırken 5 Ağustos Cuma günü hangi filmlerin vizyona gireceğini sizler için araştırdık.

Cuma Günü Vizyona Girecek Filmler

Yaz aylarının sıcak geçen günleri sinema severleri sinema salonlarını doldurmaktan alıkoyamıyor. Uzun süren pandeminin etkisiyle salonlar boş seanslarla geçerken yeni yeni dolmaya başlayan koltuklar yeni filmler için seyircisini bekliyor. İşte vizyona girecek yeni filmler!

Suikast Treni

Aksiyon – Gerilim türündeki filmin oyuncu kadrosunda ünlü isim Brad Pitt, Joey King ve Aaron Taylor – Jahson yer alıyor. Film, Tokyo’da bir terende birbirinden farklı nedenlerle birbirlerini öldürmeye çalışan bir grup suikastçinin hikayesini anlatıyor. Film bu hafta vizyona girecek filmlerin en iddialısını oluşturuyor.

Afarid

Yerli yapımlardan biri olan ve korku türünde olan Afarid, ortak bir plato işleten Serkan ve Koray’ın hikayesine odaklanıyor. İkili bir gece internetten tanıdıkları Simay adındaki genç bir kadın ve arkadaşlarını eğlenceli bir gece geçirmek için platoya davet ederler. Ancak platoda yalnız değillerdir.

Nobita’nın Küçük Yıldız Savaşçıları 2021

Yerli bir film olan ve macera – animasyon türündeki film, küçük bir roket alan Nobita’nın beklenmedik olaylarla karşılaşmasını anlatmaktadır.

Doğmamış

Korku türünde olan Doğmamış filmi korku severleri sinemaya çekecek gibi görünüyor. Eski bir fabrikada açıklanamayan olaylar meydana gelmeye başlar. Fabrikanın güvenlik görevlisi yaşanacakları ve olayların içinde odak noktasındadır.

Çiykinley

Animasyon – Aile türünde olan bu film daha çok çocuklara hitap etse de yetişkinleri de etkisi altına alacak gibi görünüyor. Oggly ailesi yeni bir ev arayışındadırlar. Ancak bu onlar için pek kolay bir şey değildir. Çünkü Oggly ailesinin kokusu yüzünden kimse onları istememektedir. Ancak onlar bu sefer dünyadaki yerlerini keşfetmeye kararlıdır.

Bunun dışında bu cuma günü Kızıl Kitap, The Affair ve Prey’de sinema severleri bekliyor.

01-08-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar