Tutunamayanlar 6. Bölüm izle!

Tutunamayanlar 6. Bölüm izle!
TRT1’in alanında tek komedi dizisi Tutunamayanlar 6. Bölümü izleyicisiyle buluşuyor. İşi rast gitmeyen Tarık, yaptığı planlarla herkese sıkıntı yaşatmaktan başka bir iş beceremez

TRT1’in alanında tek komedi dizisi Tutunamayanlar 6. Bölümü izleyicisiyle bu akşam buluşuyor. Salı akşamlarına damga vuran keyifli dizi Tutunamayanlar’da bu hafta İrem'i etkileyip kendine aşık etmek isteyen Tarık'ın iş kurma planları devam etmektedir. Bir türlü işi rast gitmeyen Tarık, yaptığı planlarla kendisi ve arkadaşlarına yeni sıkıntılar yaşatmaktan başka bir iş beceremez. Keloğlan karakterinin de dahil olduğu Tutunamayanlar 6. Bölümde yine bol kahkaha ve seviyeli eğlence diziseverleri bekliyor. Şimdi detaylar.

Tutunamayanlar 6. Bölüm izle!

TRT1 ekranlarında salı günleri yayınlanan absürt komedi dizisi Tutunamayanlar eğlenceli serüvenine devam ediyor. Keloğlan karakteri için ünlü Youtuber Atakan Özyurt'un dahil olduğu Tutunamayanlar 6. son bölümde bir arkadaşından para alan Tarık ve arkadaşlarının iş kurma planları devam etmektedir. Sevdiği kız İrem'e yaranmak için adeti olmadığı halde iş arayan Tarık paraın bir kısmını harcarken kendini ve arkadaşalrını belaya sokmaktan vazgeçmez.

Hoşgeldin Keloğlan!

İş kurmak için Belgin’den para alan Tarık, bir türlü ne iş kuracağını bilemez. Paranın bir kısmını harcayan Tarık ve arkadaşları iş konusunda yoğun bir düşünce ortamı içerisine girerler. Tarık'a iş konusunda yardımcı olan ilham perisi onu yeni biriyle tanıştırır. Tarık, Lütfü’nün yardımıyla bu yeni arkadaşı da kendi planlarına alet etmek ister. Ekibe dahil olan Keloğlan'ı kendilrine benzetmek isteyen Tarık ve arkaadaşları bakalım başarılı olabilecek mi? Adı üstünde hayata Tutunamayanlar her salı saat 20.00’de TRT 1’de diziseverleri güldürmeye devam ediyor.

Tutunamayanlar ne anlatıyor?

Hayatı boyunca çalışmaktan nefret eden Tarık, gittiği bir iş görüşmesinde İrem'le tanışır. Önceleri zenginken iflas eden İrem’e aşık olan Tarık artık çalışmaya karar verir. İflas eden hatta gidecek bir yeri bile olmayan İrem, Tarık’ın davetiyle mahalleye yrleşerek kitap kafede çalışmaya başlar. Tekrar eski günlerine dönmek için çabalayan İrem’i etkilemek isteyen Tarık bunun için iş kurmak ister. İlham Perisi İlhan’la arkadaş olur ve onun verdiği fikirlerle bir şeyler yapmak ister. Lakin hepsinde başarısız olur. Hem kendini hem de arkadaşlarını rezil eden Tarık buna rağmen pes etmeye niyetli değildir.

Tutunamayanlar Kadrosu Kimlerden Oluşuyor?

İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film’in yapımcılığını üstlendiği diziyi Mustafa Karataş ve Osman Nail Doğan ikilisi kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu oturuyor. Son zamanlarda yıldızı parlayan Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu’nun başrollerini paylaştığı dizide Zafer Algöz, Şinasi Yurtsever, Asuman Dabak, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Barış Yıldız, Yeliz Kuvancı, Bülent Çolak gibi usta oyuncular görev yapıyor. Canlitv olarak keyifli seyirler diliyoruz.

18-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar