Tutunamayanlar Hicabi (Şinasi Yurtsever) Kimdir?

Tutunamayanlar Hicabi (Şinasi Yurtsever) Kimdir?
TRT 1 ekranlarında ilk bölümü yayınlanan ve seyirciden tam not alan komedi dizisi Tutunamayanlar'da Hicabi Hoca karakterini canlandıran Şinasi Yurtsever kimdir? İşte cevabı!

Geçtiğimiz günlerde TRT 1’de ilk bölümüyle yayınlanan Tutunamayanlar Dizisi’nin başarısı konuşulmaya devam ediyor. Dizinin yayınlanan ilk bölümü hem seyirci hem de otoriteler tarafından tam not almıştı. İlk yüz program sıralamasına 6. Sıradan giren dizi bu başarısıyla hem kanalı hem yapımcı şirketi sevindirdi. Absürd komedi tarzında ele alınan dizi 30’lu yaşlarında olmasına rağmen henüz hiçbir işte çalışmamış Tarık’ın hayatını ve aşkını konu alırken Tarık’ın çevresindeki kişiler ve mahallesi de dizinin konuları arasında. Birbirinden ünlü ve isimlerin rol aldığı dizi TRT 1 ekranlarında Salı akşamları ekrana geliyor. Dizinin başarılı karakterlerinden biri olarak ön plana çıkan oyunculardan biri de Hicabi Hoca karakterine hayat veren Şinasi Yurtsever. Hicabi karakteri ve bu karakteri canlandıran Şinasi Yurtsever kimdir işte detaylar!

Hicabi Hoca (Şinasi Yurtsever) Kimdir?

TRT 1 ekranlarında ilk bölümüyle yayınlanan ve seyirciden tam not alan Tutunamayanlar dizisinin önemli karakterlerinden biri olan Hicabi Hoca, 50 yaşlarında bir profesördür. Tarık’ın da yaşadığı mahallede üç katlı bir apartman üniversitesi olan Özel Cihangir Üniversitesi’nin sahibidir. Hicabi Hoca okulunu daha başarılı hale getirmek ve okulunda okuyan öğrencilerine yurt bulmak için çalışmaktadır. Tarık’ı iyi tanıyan Hicabi Hoca, Tarık’ın annesinin isteği üzerine onu okul çevresine yaklaştırmamaktadır.  Kendine has bir tipi ve kişiliği olan Hicabi Hoca özelikle mahallelinin sevdiği bir karakterdir.

Şinasi Yurtsever Kimdir?

İlk bölümüyle ekrana gelen komedi dizisi Tutunamayanlar seyirci için Salı akşamları artık çok ciddi bir alternatif olarak görülebilir. İlk bölümünde total izlenme grubunda 6. A/B grubunda ise 2. Olan dizi bu başarısıyla güçlü bir alternatif olduğunu gösterdi. Dizide Hicabi karakterini canlandıran Şinasi Yurtsever, 23 Mayıs 1977 tarihinde Malatya’da doğmuştur. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Oyunculuk Bölümünden mezun olan oyuncu bu güne kadar pek çok dizi ve sinema filminde rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

Küçük İbo

Yılan Hikayesi

Kınalı Kar

Avrupa Yakası

Yabancı Damat

Bir Bulut Olsam

Aşk ve Ceza

Yazı Tura

Hayatımın Kadınısın

Hokkabaz

Küçük Kıyamet

Çalgın Çengi

İşler Güçler

Düğün Dernek

Kardeş Payı

Hadi İnşallah

Olur Olur

Düğün Dernek 2: Sünnet

10-01-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar