Tv 8’in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Programına Hangi Ünlüler Katılıyor?

Tv 8’in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Programına Hangi Ünlüler Katılıyor?
Tv 8 ekranlarında her sene sonunda ekrana gelen ve artık gelenekleşen O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Programına bu akşam kimler katılıyor? İşte cevabı!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan başarılı ve sevilen yarışma programı O Ses Türkiye bugün yılbaşı özel bölümüyle ekrana geliyor. Daha önceki yıllarda da aynı şekilde yılbaşı özel bölümleriyle ekrana gelen ve bu bölümlerde ülkenin önde gelen ve sevilen isimlerini konuk ve yarışmacı olarak programa alan O Ses Türkiye bu geleneğini bu sene de sürdürüyor. 2021’in bitip 2022’ye girilecek 31 Aralık akşamında kanal yine birbirinden ünlü isimleri seyirciyle buluşturuyor. O Ses Türkiye Programının bu akşam ekrana gelecek yılbaşı özel bölümü yine heyecanla beklenirken programın tanıtımları da oldukça ilgi gördü. Kanal aynı formatla ancak ünlü isimlerle ekrana gelecek bölümde en iyi ünlü yarışmacıyı seçmek için çalışıyor. Jüri üyeleri tarafından takımları için seçilecek ünlüler arasından gecenin sonunda en başarılı ünlü ve jüri üyesi seçilecek. Bu sezonda yine ekrana pek çok ünlü isim performanslarıyla seyirci karşısına çıkacak.

Hangi Ünlüler Katılıyor?

Tv 8 ekranlarında yılbaşı gecesi 31 Aralık akşamında yayınlanacak O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Programında bu akşam seyirci birbirinden ünlü isimlerle buluşacak. Seyirciler ekrandan evlerine konuk olacak ünlülerin sahne performanslarıyla yılbaşı gecesini değerlendirecek. Geceye katılacak ünlüler arasında Damla Sönmez, Ozan Akbaba, Hazar Ergüçlü, Perihan savaş, Gökçe Bahadır, Feyyaz Şerifoğlu, Berfu ve Eser Yenenler, Merve Dizdar, Sabri Sarıoğlu, İlayda Alişan, Sarp Akkaya, Yasemin Sakallıoğlu, Cem Davran, Handa Baladın, Simge Aköz ve Zeynep Avcı bulunuyor. Programa katılacak sürpriz konuklar ise merakla bekleniyor. Programa katılacak ünlüler sahne performanslarıyla oldukça merak ediliyor.

Kim Birinci Olacak?

Bu akşam Tv 8 ekranlarında yayınlanacak yılbaşı özel programı O Ses Türkiye programına katılacak ünlüler sahneden sevenleriyle buluşacak. Jüri koltuğunda Beyazıt Öztürk, Murat Boz, Oğuzhan Koç ve Ebru Gündeş’in yer aldığı O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Programı bu akşam ekrana geliyor. Programda jüri üyeleri kendilerini tercih edecek yarışmacılarla gecenin sonunda birinciliği elde etmeye çalışacaklar. Program birincisi jüri üyesi ve yarışmacı seyircinin oylarıyla belirlenecek. Seyirci için artık bir gelenek haline gelen O Ses Türkiye Yılbaşı özel programı bu akşam Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

31-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar