TV Kanalının Sahibini Dolandırıp, Cinsel İçerikli Yayın Yaptılar!

TV Kanalının Sahibini Dolandırıp, Cinsel İçerikli Yayın Yaptılar!
Böylesi daha önce hiç yaşanmadı. Bir tv kanalı sahibini kandırarak kanalı elinden aldılar... Yetmedi aynı kanalda cinsel içerikli yayın yaptılar... Detaylar haberimizde!

Olmaz olmaz demeyin herşey olur sözü bir kez daha gerçek oldu ve olmaz denilen şey oldu. Bir tv kanalının sahibi dolandırıcılık kurbanı oldu. Hemde öyle böyle bir dolandırıcılık değil, tam anlamıyla gayri ahlaki bir dolandırıcılık kurbanı. Heberi okuyunca bu kadarda olmaz diyecek ve Allah’tan bu tv kanalının sahininin yerinde ben yokmuşum diye şükredeceksiniz. Şimdi gelelim haberimize. Canlıtv takipçileri için dolandırıcılık kurbanı tv kanalı sahininin haberini derledik.

İnanılmaz İddia!

Shopping TV isimli alışveriş kanalının sahibi Güven Arık, kanalında cinsel içerikli ürün satışı yapıldığını, gelen şikayetler üzerine fark etti. Görme duyusu az olan Arık'ın muhasebecisi tarafından dolandırıldığı ve şirketi muhasebecisinin devraldığı öğrenildi. Shopping TV'nin sahibi Güven Arık, muhasebecisi Muharrem Ç. tarafından dolandırıldığını, kanalında cinsel içerikli ürünlerin satıldığını duyunca anladı. Skandal olayla ilgili şüpheliler, A.A, H.Ü, M.Ö ve Muharrem Ç.'nin "dolandırıcılık" suçundan 3 yıldan 10 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması talep edildi.

Bir İmzayla Hem Kanalından Oldu Hem Cinsel İçerikli Ürünleri Pazarladı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre 2017 yılında yaşanan olayda Kent Medya Yayıncılık Anonim Şirketi'nin tek sahibi ve yetkilisi olan Güven Arık, Muharrem Ç. adlı kişiyi muhasebecisi olarak işe aldı. İddianamede, yapılan soruşturma sonrasında muhasebeci olmadığı ortaya çıkan Ç.'nin görme duyusu oldukça azalan 70 yaşındaki Arık'a rutin işlemler gibi kağıt imzalatarak şirketi şüpheli N.M'nin üzerine geçirdiği belirtildi. Şüpheli N.M'nin de şirketi daha sonra M.Ö.'ye devrettiği, Ö.'nün de şirketi A.A.'ye devrettiği belirtildi.

Gerçeği Gayri Ahlaki Yayınlara Tepki Gelince Öğrendi!

İddialara göre inanlmaz olay şöyle gerçekleşti; Şüphelilerin şirket sahibi Güven Arık'ın görme ve algılama duyularındaki zayıflıktan faydalanarak şirketi kendiüzerlerine devrettikleri ve kanalda cinsel içerikliürünlerin pazarlamasını yaptıkları belirtildi. Arık tüm bunları kendisine gelen şikayetler üzerine öğrendi. İddianamede, "Kanalın iradesi dışında el değiştirdiğini kanalda yapılan ahlaka aykırı yayın ve cinsel içerikli ürün satışı ve reklam dolayısıyla çevresinden gelen eleştiriler neticesinde öğrendiği, bu sebeple İstanbul Sulh Ceza Hakimliği tarafından kanala el konulduğu ve yayınların durdurulduğu" ifadeleri kullanıldı.

3 Yıldan 10 Yıla Kadar Hapis Cezası İstendi!

İnanlıması güç olayın ardından başlatılan soruşturma devam ederken firari durumda olan şüpheliler, A.A, H.Ü, M.Ö ve Muharrem Ç.'nin "dolandırıcılık" suçundan 3 yıldan 10 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması talep edildi.

22-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar