TV8 Doya Doya Moda programı jürisinde ilginç isimler!

TV8 Doya Doya Moda programı jürisinde ilginç isimler!
TV8'in yeni yarışma programı başlıyor. Yarışmanın jürisi ise oldukça konuşulacak. Doya Doya Moda programı jürisinde ilginç isimler!

Doya Doya Moda isimli yarışma programı TV8'de seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Türkiye'nin eğlence kanalı TV8 yine iddialı bir yarışma programıyla izleyici karşısına çıkacak. TV8 daha önce 'İşte Benim Stilim' adlı moda yarışmasıyla oldukça konuşulmuştu. Yine bir moda yarışması olacak 'Doya Doya Moda'da şimdiden çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı. Yarışma henüz başlamasa da jüri üyelerinin açıklanması programa olan ilgiyi yoğunlaştırdı. İşte Doya Doya Moda programı jürisinde ilginç isimler!

Doya Doya Moda jürisinde kimler var?

Konsepti çok merak edilen yeni moda programında jüri üyeleri belli oldu. Haftaiçi hergün yayınlanacak olan programda Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Banu Noyan jüri koltuğunda oturacak. 'İşte Benim Stilim' yarışmasında da yer alan Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez bu programda da modaya dair yorumlarıyla ekranlarda olacak. Moda konusunda uzman dört jüri üyesi yaptıkları yorumlar ve tavsiyelerle moda dünyasına ve seyircilere yön verecek.

Doya Doya Moda programının konsepti nasıl?

'Doya Doya Moda' yarışma programının konsepti de en çok merak edilenler arasında. Çünkü oldukça farklı bir moda programı olacağının ip uçları verilen yarışmada, alışılmış ve standart kabul edilen vücut ölçülerinden farklı ölçülere sahip yarışmacılar da yer alacak. Jürinin belirleyeceği konsepte göre giyinecek yarışmacılar yaptıkları seçimlerle değerlendirilecek ve yarışmada, “Vücut şekline göre nasıl giyinilmeli? Hangi renkler kullanılmalı? Güzel görünmenin tüyoları nelerdir?” gibi birçok sorunun cevabı verilmiş olacak. Merakla beklenen yarışma programı Doya Doya Moda 18 Kasım pazartesi günü seyirciyle buluşacak.

Doya Doya Moda yarışmasının jüri üyelerini gelin yakından tanıyalım;

Uğurkan Erez

Almanya'nın Vize şehrinde doğan Uğurkan Erez 1954 doğumlu. Ünlü modacı Erez 1998'de Türkiye'de bir koreografi ve mankenlik ajansı kurarak çalışmalarına devam etti. Birçok ünlüye moda konusunda danışmanlık yapan Erez, çeşitli moda programlarına da jüri üyesi olarak yer almıştır. Sevilen ünlü modacı Uğurkan Erez'i şimdi de Doya Doya Moda yarışma programında jüri üyesi olarak izleyeceğiz.

Gülşah Saraçoğlu

Bülent Ersoy, Seda Sayan, Demet Akalın ve Deniz Seki gibi ünlüleri giydiren Gülşah Saraçoğlu adı, moda dünyasının duayen isimlerinden biri olarak anılıyor. 1982 İstanbul doğumlu olan Saraçoğlu, uzun zamandır moda dünyasına yön veren isimlerden. Oldukça başarılı tasarımlarıyla bilinen Saraçoğlu, TV8'in yeni programı Doya Doya Moda'da yarışmacılara ve seyircilere tavsiyeleriyle yön gösterecek.

Kemal Doğulu

Televizyon dünyasında yer alan birçok moda programında görmeye alışkın olduğumuz Kemal Doğulu 1979 Mersin doğumlu. Doğulu özellikle saç ve makyaj tasarımlarında öne çıkan isimlerden biri. Birçok ünlüye stil danışmanlığı da yapan Doğulu daha önce de İşte Benim Stilim yarışmasında jüri üyesi olarak yer almıştı. Sevilen moda yorumcusu Kemal Doğulu Doya Doya Moda'da da jüri koltuğunda oturuyor.

Banu Noyan

Organizasyon ve koreografi deyince akla ilk gelen isimlerden biri olan Banu Noyan, halkla ilişkiler ve organizasyon konusunda eğitimini alarak uzmanlaşmış biridir. Büyük organizasyonların vazgeçilmez isimlerinden olan başarılı iş insanı Noyan ekranlarda çok görülmediği için tanınmazken, yeni yarışma programında jüri koltuğunda olması kendisine de farklı bir pencere açmış olacak. Başarılı iş insanı Banu Noyan adına geçen yıl İstanbul'da Artistik Sanat Akademisi açılmıştı.

10-11-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar