Üç Kız Kardeş 1. bölüm izle

Üç Kız Kardeş 1. bölüm izle
Üç Kız Kardeş 1. bölüm izle: Üç Kız Kardeş dizisinin ilk bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için tüm detaylar sizlerle.

Üç Kız Kardeş 1. bölüm izle: Süreç Film imzasıyla Kanal D'den ekrana gelen Üç Kız Kardeş, 22 Şubat Salı akşamı ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan dizinin başrolünde de İclal Aydın ismini görüyoruz. Merakla beklenen dizinin 1. bölümünü internet üzerinden online olarak izlemek isteyen izleyiciler hangi adresten izleyebileceklerini arama motorlarında aratıyorlar. Fragmanlarıyla dikkat çeken dizinin ilk bölümü için milyonlarca kişi ekran başında olacak. Bunların büyük bölümünü online izleyiciler oluşturuyor. Canlı TV adresi üzerinden Üç Kız Kardeş dizisinin 1. bölümünü tek parça ve full HD olarak izleyebilirsiniz. Diziyi ilk bölümüyle izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Üç Kız Kardeş 1. bölüm izle

Üç Kız Kardeş dizisi bu akşam ekrana gelecek milyonlarca kişi tarafından izlenecek. Diziyi canlı olarak Kanal D'nin canlı yayın sayfasından izleyebilirsiniz. Televizyonda ekrana geldikten kısa bir süre Kanal D internet adresi üzerinden son bölümü kolayca izleyebilirsiniz. Ayrıca YouTube'taki Üç Kız Kardeş kanalından da yeni bölümleri izleyebilirsiniz.

Üç Kız Kardeş dizisi 22 Şubat Salı akşamı saat 20:00'de ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında olacak. Bu bölümü tek parça ve full HD olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Üç Kız Kardeş oyuncuları

Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncu kadrosunda İclal Aydın, Özgü Kaya, Almila Ada, Melise Berberoğlu, Reha Özcan, Berker Güven, Veda Yurtsever, Benian Dönmez, Nazlı Senemünal, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Mert Özcan ve Ece Baliç yer alıyor. Eda Teksöz tarafından yönetilen dizinin senaristliklerini Erkan Birgören ve Betül Yağsağan yapıyor. 

Üç Kız Kardeş konusu

Çekimleri Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yapılan Üç Kız Kardeş dizisi bir aile hikayesini konu alıyor. 2018 yılında İclal Aydın'ın yazdığı aynı adlı romandan uyarlanan dizi kendi halinde bir sahil kasabasında yaşayan Nesrin ve Sadık çiftinin çocukları Dönüş, Derya ve Türkan, rüya gibi bir çocukluk yaşamış ve birer yetişkin olmuşlardır. Hayatın zorluklarıyla mücadele etmek zorundadırlar artık. Başlarına gelen her türlü badireleri birlikte aşmaya çalışacaklardır.

22-02-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar