Üç Kız Kardeş 35. bölüm izle

Üç Kız Kardeş 35. bölüm izle
Üç Kız Kardeş 35. bölüm izle; 17. Ocak Salı günü 35. bölümü ile ekranlara gelecek olan Üç Kız Kardeş, yeni bölümü ile ilgili tüm merak edilenler.

Üç Kız Kardeş 35. bölüm izle; 35. bölümü ile yayınlanması planlanan Üç Kız Kardeş, yarın akşam yani 17 Ocak Salı günü ekranlarda olacak. Salı akşamlarının en çok izlenenleri arasında yer ala Üç Kız Kardeş, reyting sonuçlarında da başarısını göstermeye devam ediyor. Süre. Film öncülüğünde ekranlara taşınan Üç Kız Kardeş, oyuncu kadrosunda Reha Özcan, İclal Aydın, Özgü Kaya, Berker Güven, Nazlı Sanem Ünsal gibi oldukça başarılı isimler yer alıyor. Dizi, ise başarılı oyuncu ve yazar İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanarak ekranlara taşınıyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan 34. bölümün ardından gözler yeni bölüme çevrildi. İşte tüm ayrıntılar.

Üç Kız Kardeş 35. bölüm canlı full HD kesintsiz izlemek için tıklayınız.

Üç Kız Kardeş 35. bölüm izle!

Üç Kız Kardeş 35. yeni bölümde Türkan, Rüçhan'ın herşeyin farkında olmasına rağmen ortaklığı kabul etmesine anlam veremez. Sevilay konusunda oldukça kararlıdır. Rüçhan ise Türkan'ı ortaklık konusunda bir tercih yapmaya zorlayacaktır. Öte yandan Türkan'ın tedavi olumlu ilerlemektedir. Türkan'ın yeniden anne olabilme ihtimali Somer ile Türkan için bir umut olacaktır. Nesrin ile Sadık ise Dönüş'ün donör olmasını istemezler. Özer ise oğlu Mustafa'yı kazanmak için elinden geleni yapacaktır. Rüçhan, Türkan'ın canını yakmak için türlü düşüncelerini ortaya koyar ve uygulamaya başlar.

Ekranların sevilen fram, aile konulu dizisi Üç Kız Kardeş, her Salı 20.00'da Kanal D ekranlarında sizlerle olmaya devam ediyor.

Üç Kız Kardeş geçtiğimiz bölümde neler oldu?

İkinci sezonu ile ekranlara gelmeye devam eden Üç Kız Kardeş, Salı akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alıyor. Üç Kız Kardeş 34. bölümde Somer, Türkan ile Mustafa'nın konuşmalarını duyar ve sinirlerine hakim olamaz. Mustafa, Türkan'a babası Özer'e olanları anlatır. ve Somer ile Özer arasında büyük bir kriz ortaya çıkar. Öte yandan Rüçhan, Özer'in Mustafa'nın babası olduğunu öğrenir. Sevilay ile Türkan arasında da büyük bir karşılaşma meydana gelir. Türkan ise kendini oldukça kötü hisseder ve ortaklığını bitirmeyi düşünür. Özer her ne kadar evi terketmeye kararlı olsa da, Rüçhan buna müsade etmeyecektir.

16-01-2023
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar