Üç Kız Kardeş dizisinde Müjgan kimdir?

Üç Kız Kardeş dizisinde Müjgan kimdir?
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Salı akşamları ekrana gelen Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesine katılan Müjgan kimdir ve Müjgan’ı kim canlandırmaktadır?

Süreç Film tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi son iki sezondur Salı akşamlarına damgasını vuruyor. Aldığı reytinglerle kanalın en çok reyting alan yapımlarından olan Üç Kız Kardeş ünlü oyuncu ve yazar İclal Aydın’ın aynı adlı eserinden televizyona uyarlanmış durumda. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin kadrosunda son iki sezondur kadın başrol karakteri olarak dizinin kitabının yazarı da olan İclal Aydın rol almıştı. Oldukça başarılı geçen iki sezonun ardından İclal Aydın hikayeden çıkmış ve bu ismin yerine yeni bir oyuncu arayışına giren Süreç Film ünlü oyuncu Aydan Şener ile anlaşmaya varmıştı. Dizide Müjgan karakterine hayat verecek olan Aydan Şener dizinin yeni sezonunun ilk bölümünde seyirci karşısına çıktı. Ünlü oyuncunun dizide canlandırdığı Müjgan karakteri ise oldukça merak edildi.

Müjgan Kimdir?

Kanal D ekranlarının sevilen ve üçüncü sezonuna başlayan dizi Üç Kız Kardeş ekran yolculuğuna devam ediyor. Birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı dizinin hikayesine son olarak Müjgan dahil oldu. Ünlü oyuncu Aydan Şener’in canlandıracağı Müjgan karakteri yeni sezonda hikayede oldukça etkin bir rol alacak ve özellikle Reha Özcan’ın canlandırdığı Sadık’ın hayatında etkili olacak. Geçmişinde Kemal Öner adlı bir aranjörle evli olan şov dünyasından kopan ve oğlu Uzay’ı dünyaya getiren Müjgan eşinden ayrıldıktan sonra oğluyla Ayvalık’a yerleşmiştir. Aileden kalan toprakları işlemeye başlayan Müjgan daha sonra Sadık’la karşılaşacak ve Müjgan ve Sadık arasında bir hikaye başlayacaktır. Aydan Şener’in canlandıracağı Müjgan bundan sonra dizinin ana karakterlerinden ve etkili isimlerinden olacaktır.

Üç Kız Kardeş

Süreç Film tarafından hazırlanan ve 3. Sezonunda olan Üç Kız Kardeş Salı akşamları seyirciyle buluşuyor. Salı akşamlarının en çok reyting alan dizisi olan Üç Kız Kardeş İclal Aydın’ın aynı adlı eserinden uyarlanmıştır. Dizinin hikayesine katılan Müjgan karakterine hayat veren Aydan Şener’in bu sezon kadrosuna katıldığı diziye ayrıca Müjgan’ın oğlu Uzay karakterine hayat verecek yeni bir isim daha katılacaktır. Üç Kız Kardeş her Salı akşamı saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

03-10-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar