Üç Kız Kardeş dizisinin yeni sezon başlama tarihi belli oldu

Üç Kız Kardeş dizisinin yeni sezon başlama tarihi belli oldu
Kanal D ekranlarının sevilen ve iki sezondur salı akşamları seyirciyle buluşan dizisi Üç Kız Kardeş yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Süreç Film tarafından hazırlanan Üç Kız Kardeş son iki sezona damgasını vuran yapımlardan biri olarak dikkatleri çekiyor. Kadrosunda birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı ve Salı akşamları seyirciyle buluşan Üç Kız Kardeş aldığı reytinglerle kanalın ve günün en çok izlenen yapımları arasında yer almayı başardı. Ayvalık’ta çekilen ve ünlü oyuncu ve yazar İclal Aydın’ın aynı adlı eserinden televizyona uyarlanan Üç Kız Kardeş geçtiğimiz sezon sonunda kanal yönetiminden  üçüncü sezon onayı da almayı başarmış ve yaz arasına rahat bir şekilde girmişti. Kanalın en çok sevilen yapımı Üç Kız Kardeş yaz arasının sonunda yeniden sete çıkmak için hazırlara başladı. Dizinin hikayesinde güçlü bir kırılmaya gidecek olan yapım şirketi ve yazarlar dizide 5 yıllık bir zaman atlaması planlıyor. Seyircinin oldukça merak ettiği bu zaman atlaması sonunda olayların nasıl cereyan ettiği de oldukça merak edilmeye başlandı.

1 Eylül’de Sete çıkıyor

Süreç Film tarafından hazırlanan yönetmen koltuğunda Eda Tezcan’ın yer aldığı Üç Kız Kardeş Ayvalık’ta 3. Sezon için çalışmalarına başladı. Kanal D ekranlarının sevilen dram ve aile türündeki dizisi Üç Kız Kardeş 1 Eylül tarihi itibariyle yeniden sete çıkarak çekimlere başlayacak. Kadrosunda güçlü oyuncuların yer aldığı ve Süreç Film tarafından hazırlanan dizinin bu sezonu final sezonu olarak planlanıyor. Üç kız kardeşin dram ve heyecan dolu hikayesini ekrana getiren Üç Kız Kardeş dizisinin üçüncü sezonunda beş yıllık bir zaman atlaması yaşanacak ve olaylar ileri bir zamandan başlayacak. 19 Eylül’de yeni bölümüyle ekrana gelecek dizinin kadrosuna son olarak iki yeni isim katılmıştı. Dizinin güçlü oyuncu kadrosuna katılan oyuncular Merve Şen Cevriye karakterine ve Zuhal Acar da Serdar’ın eşine hayat verecek. Dizinin yeni sezonu seyirci tarafından heyecanla bekleniyor.

Üç Kız Kardeş Oyuncuları kimler?

Kanal D ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve Süreç Film tarafından hazırlanan Üç Kız Kardeş yeni sezon için hazırlanmaya başladı. Eda Teksöz’ün yönetmen koltuğunda yer aldığı sevilen dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında, İclal Aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Berker Güven, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Eren Ören, Merve Şen, Anıl Tetik, Ayça İnci, Murat Çidamlı, Hakan Atalay ve Yiğit Dikmen yer alıyor.

26-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar