Üç Kız Kardeş Dizisi Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Üç Kız Kardeş Dizisi Hangi Kanalda Yayınlanacak?
Kanal D yeni yayın döneminde İclal Aydın'ın Üç Kız kardeş Romanını diziye uyarlıyor. hazırlıklarına başlanılan dizi ne zaman ekrana gelecek? İşte detaylar!

Televizyon kanalları yeni yayın dönemi henüz başlamış olsa da ve yapımları daha yeni yeni kendini göstermeye başlamış olsa da her ihtimale karşı final yapacak dizilerin yerlerine yeni dizilerle anlaşmaya ya da yeni sezon için şimdiden hazırlık yapmaya başladılar. Bu kanallardan biri olan Kanal D’de yeni bir dizi için kolları sıvadı. 2020 – 2021 sezonu için şimdiden hazırlıklara başlayan Kanal D Üç Kız Kardeş adlı bir dizi için çalışmalara başladı. İclal Aydın’ın aynı adlı romanından esinlenerek ekrana uyarlanacak dizinin senaryosunu ise Mahinur Ergun kaleme alacak. Dizi için çalışmalara başlayan ve ekip ve cast oluşturma aşamasına gelen kanal geçtiğimiz dönem oldukça beğenilen ve satışlarda üst sıralarda yer alan İclal Aydın’ın Üç Kız Kardeş Romanını kendisine konu olarak belirlemiş durumda. İşte detaylar!

İclal Aydın’ın Üç Kız Kardeş Romanı Kanal D’de Dizi Oluyor!

Reytin açısından zor bir dönemden geçen ve rakiplerine kıyasla oldukça başarısız bir dönem yaşayan Kanal D bu zor dönemden çıkmak için çok sevilen ve kendini ispatlamış romanları kendine konu olarak seçmeye başlamış durumda. 2020-2021sezonu için şimdiden hazırlıklara başlayan Kanal İclal Aydın tarafından kaleme alınan ve okurlar tarafından oldukça beğenilen ve geçtiğimiz dönem satış rakamlarında en çok satılan kitaplar arasında yer alan Üç Kız kardeş adlı Romanı dizi yapmak için çalışmalara başladı. Senaryosu Mahinur Ergun tarafından kaleme alınacak dizinin yapımcılığını ise Ahmet Kayimtu ve Fırat parlak üstlenmiş durumda. Üç Kız kardeş Dizisinin oyuncu ve karakterleriyle ilgili hazırlıkların son hız devam ettiği bilgisi de kulislerde konuşulmaya başlandı. Şimdilik senaryo yazım aşamasında olan dizinin en erken Ocak 2020’de Kanal D ekranlarında olması bekleniyor.

Üç Kız Kardeş Romanı Karakterleri!

İclal aydın’ın kaleme aldığı Üç Kız kardeş adlı romanda yer alan karakterler ise şunlardır. Türkan: Romanın üç kız kardeşinden en büyükleri olan Türkan ülkenin en güzel denizine bakan bir evde kardeşlerine bakmaktadır. Türkan romanda insanlara umut saçan bir karakter olarak ön plana çıkmaktadır. Dönüş: Dönüş romanda üç kız kardeşin ortancasıdır. Romanın en güzel karakterlerinden biri olan Dönüş romanda önemli bir karakterdir. Derya: Derya romanın en küçük kardeşidir. Derya ablalarıyla uyum içinde yaşamaktadır.

24-10-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar