Üç Kız Kardeş dizisi nerede çekiliyor?

Üç Kız Kardeş dizisi nerede çekiliyor?
Kanal D'nin ekrana getireceği Üç Kuruş dizisi bekleyiş sürerken "Üç Kuruş dizisi nerede çekiliyor" aramaları yapılıyor. İşte cevabı.

Kanal D ekranlarında yayınlanacak Üç Kız Kardeş dizisinin çekimlerine başlandı. İclal Aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu gibi isimlerin başrolde yer aldığı dizinin yakın bir tarihte seyirciyle buluşması planlanıyor. Diziyi fazlasıyla merek edenler "Üç Kız Kardeş dizisi nerede çekiliyor" gibi sorular yöneltiyorlar. İşte beklenen dizinin çekimlerinin yapıldığı şehir ve ilçe.

Üç Kız Kardeş dizisi nerede çekiliyor? 

Üç Kız Kardeş romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinin nerede çekildiği seyircilerin aklını kurcalıyor. Romanda hikaye Ayvalık'ta geçiyor. Dizide de buna uyulup uyulmadığı merak konusu. Üç Kız Kardeş dizisinin çekimleri Ayvalık'ta gerçekleştiriliyor. Önümüzdeki aylarda ekranda olması beklenen dizinin çekimlerine başlandı.

Üç Kız Kardeş dizisi ne zaman başlayacak?

İclal Aydın tarafından kaleme alınan ve 2018 yılında piyasaya çıkan Üç Kız Kardeş dizisi Kanal D ekranlarında dizi oluyor. İclal Aydın dizide kendi yarattığı Nesrin karakteriyle başrolde yer alacak. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanla beraber pek çok kişinin ilgisini çeken dizinin başlaması dört gözle bekleniyor. Öte yandan seyirciler dizinin ne zaman başlayacağını öğrenmek istiyor. Üç Kız Kardeş dizisinin ne zaman başlayacağıyla ilgili herhangi bir bilgi bulunmazken haftanın hangi günü yayınlanacağı da hala bilinmiyor.

Üç Kız Kardeş dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

Türkan, Dönüş ve Derya adındaki üç kız kardeş, anneleri Nesrin Hanım ve babaları Sadık Bey sayesinde Ayvalık'ta rüya gibi bir çocukluk geçirmiştir. Artık yıllar geçmiş ve her biri yetişkinliğe adımlarını atmıştır. Çocukken tozpembe görünen şeyler büyüdükçe değişmiş ve göründüğü kadar kolay olmamaya başlamıştır. Her biri yetişkin hayatına ayak uydurmak ve kendi seçimlerini yapmak ve hayatı öğrenmek zorundadır artık. Tüm bunlar için ihtiyaçları zamandır.

Kanal D'nin ekrana getireceği Süreç Film imzası taşıyan Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncu kadrosunda İclal Aydın, Özgü Kaya, Almila Ada, Melise Berberoğlu, Reha Özcan, Berker Güven, Veda Yurtsever, Benian Dönmez, Nazlı Senemünal, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu ve Hakan Atalay yer alıyor. Erkan Birgören ve Betül Yağsağan'ün senaristliğini yapacağı diziyi Eda Teksöz yönetecek.

26-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar