Üç Kız Kardeş dizi konusu nedir? Hangi romandan uyarlama?

Üç Kız Kardeş dizi konusu nedir? Hangi romandan uyarlama?
Heyecanla beklenen yeni dizi Üç Kız Kardeş yakında seyirciyle buluşuyor. Yeni dizi Üç Kız Kardeş dizisinin konusu nedir? Üç Kız Kardeş hangi romandan uyarlandı? İşte, detaylar…

Ekrana gelmeye hazırlanan Üç Kız Kardeş dizisinin fragmanı yayınlandı. Süreç Film imzası taşıyan Üç Kız Kardeş dizisi Kanal D ekranından seyirciyle buluşacak. Oyuncu kadrosu ve konusu merak edilen yeni dizi Üç Kız Kardeş'te son hazırlıklar yapılıyor. Yayın tarihi henüz netleşmeyen Üç Kız Kardeş dizisi fragmanıyla görücüye çıktı. İclal Aydın ile Reha Özcan'ın anne ve baba rolleriyle yer aldığı dizide üç kız kardeşi başarılı üç isim canlandırıyor. Yeni dizi Üç Kız Kardeş oyuncu kadrosu büyük bir titizlikle oluşturulmuştu. Üç Kız Kardeş kadrosunda Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu üç mutlu kız kardeşi canlandırıyor.

Üç Kız Kardeş konusu nedir?

Kanal D'de yakında seyirciyle buluşacak Üç Kız Kardeş için geri sayım başladı. Türkan, Derya ve Dönüş isminde üç kız kardeşin anne ve babalarıyla mutlu bir hayat sürerken başlarına gelenler konu ediliyor. Ailenin güzel kızı Türkan'ın (Özgü Kaya) yaptığı evlilikle ailenin üzerinde beliren kara bulutlar hayatlarını içinden çıkılmaz bir hale dönüştürüyor. Sadık ve Nesrin'in mutlu kızları kendi kaderleriyle başbaşa kalırken sırlarla değişen hayatlar başarılı bir senaryoyla ekrana taşınacak. Derya, Dönüş ve Türkan'ın farklı karakterleri olaylara karşı duruşlarını da etkileyecek. Birbirlerine sıkıca bağlı bu üç kız kardeşin hikayesi Kanal D ekranından seyirciyle buluşacak.

Üç Kız Kardeş hangi romandan uyarlandı?

Yeni dizi Üç Kız Kardeş dizinin başrol oyuncusu da olan İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanıyor. Başarılı oyuncu İclal Aydın kendi yazdığı romanın kahramanlarından biri olarak yeniden ekranda olacak. Reha Özcan'la Üç Kız Kardeş'in anne ve babasını canlandıracak İclal Aydın için oldukça farklı bir deneyime şahitlik edeceksiniz. Süreç Film tarafından hazırlanan Üç Kız Kardeş dizisinin senaryosu Betül Yağsağan tarafından hazırlanıyor. Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun yapımcılığını üstlendiği Üç Kız Kardeş'in yönetmen koltuğunda ise başarılı isim Eda Teksöz oturuyor. Fragmanı yayınlanan Üç Kız Kardeş yakında Kanal D ekranında olacak.

26-01-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar