Üç Kuruş 7. bölüm izle

Üç Kuruş 7. bölüm izle
Üç Kuruş 7. bölüm izle: Üç Kuruş dizisi yeni bölümüyle ekrana geliyor. Tek parça ve full olarak izlemek için tüm detaylar.

Üç Kuruş 7. bölüm izle: Show TV'den ekrana gelen Üç Kuruş dizisi 13 Aralık Pazartesi akşamı 7. bölümüyle ekrana gelecek. Ekranların en popüler dizilerinden biri olan Üç Kuruş, ekrana gelecek yeni bölümüyle sevenlerini ekran başına geçirecek. Merakla beklenen yeni bölümü hangi adresten izleyeceğini de merak eden izleyiciler var. Sevilen dizinin son bölümüne Canlı TV adresinden kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Bu akşam ekranda olacak dizinin yeni bölümünü tek parça ve full olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Üç Kuruş 7. bölüm izle

Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Emrullah Çakay, Goncagül Sunar, Cüneyt Yalaz, Canan Atalay, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu, Ömer Civan Şit

Üç Kuruş 7. bölüm özeti

Üç Kuruş dizisinin bu akşam ekrana gelecek 7. bölümünde neler olacağı fazlasıyla merak ediliyor. Üç Kuruş dizisinin yeni bölümünde İrfan'ı yakalamak için yanıp tutuşan Kartal, babasını yoklasa da ondan beklediği desteği bulamaz. Destek bulamasa da hemen pes etmeye niyeti yoktur. Efe'yi de yanına alan Kartal, iz peşine düşerler ancak giriştikleri yol onları hiç beklemedikleri tehlikeli bir yere götürür. Kartal ve Efe'nin bu hamlelerinin ardından İrfan'ın çıkmaz sokağa girme ihtimali daha da artar. İrfan, bu hamleye öyle bir karşılık vermek ister ki hem Kartal hem de mahalleli afallasın. İrfan, hamlesini gerçekleştirmeye çalışırken Oktay, olaya dahil olarak işleri beklenmedik yerlere götürür.

13-12-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler