Asya Bir Kez Daha Yıkıldı! Sadakatsiz’in 43. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Asya Bir Kez Daha Yıkıldı! Sadakatsiz’in 43. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Kanal D’nin sevilen ve reytingi yüksek olan dizilerinden Sadakatsiz’in 43. Bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Asya’nın bir kez daha aldatılıp aldatılmadığı merak konusu oldu.

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları izleyici ile buluşan ve yayınlandığı ikinci sezonunda da aldığı reytinglerle hem kanalını hem de yapım şirketini memnun eden Sadakatsiz dizisi her bölüm izleyicisini ekrana kilitlemeyi başarıyor. Olayın, entrikanın ve gerilimin eksik olmadığı ve ilişkileri sorgulayan, ilişkiler üzerinden hayatları ve davranışları yorumlayan Sadakatsiz’de önümüzdeki çarşamba akşamı yayınlanacak bölümde Asya’nın bir kez daha aldatılıp aldatılmadığının cevabı aranacak. Yabancı bir diziden uyarlanan ve ikinci sezonunda olan Sadakatsiz’de dizinin ana karakterlerinden Asya’nın bir kez daha insanlara ve aşka olan inancı sorgulanacak. Heyecanla seyredilen dizinin 43. Bölümünün fragmanı yayınlandı ve büyük ilgi gördü.

Asya Yine mi Aldatıldı?

Med Yapım tarafından Kanal D için hazırlanan ve bu sezon ikinci sezonuyla ekranlara gelen ve Çarşamba akşamları izleyici ile buluşan Sadakatsiz dizisinde yine heyecanlı anlar seyirciyi bekliyor. Bir aldatma hikayesi üzerine kurulu dizide, dizinin ana karakteri Asya daha önce eşi Volkan tarafından aldatılmış ve çift boşanmıştı. Asya şimdilerde diziye yeni katılan Aras karakteri ile birlikte ve çiftin evlenmesi bekleniyordu. Ve hatta Aras son bölümde Asya’ya evlenme teklifi yaptı. Ancak işler tam da bu noktada karışmaya başladı. Asya’nın Volkan’la evliliğinden olan, oğlu Ali ve eski eşi Volkan yapılan bu teklife çok sert tepki gösterdi. Özellikle Ali, annesine sert çıkarak bir daha onunla yaşamayacağını söyledi. Volkan ise Asya’ya “zaten kabul etmedin” diyerek niyetini belirtirken Asya’nın cevabı şoke edici idi. Asya Volkan’a “henüz etmedim düşüneceğimi söyledim” dedi. Bunun üzerine Volkan ve Ali şoke olurken yayınlanan fragmanın bir sonraki sahnesinde Asya’nın, Aras’ın evine gittiği görülüyor. Burada kapıyı açan Aras’ın arkasında Leyla’yı elbisesini düzeltirken gören Asya adeta donup kalıyor.

Sadakatsiz Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Med Yapım tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarında çarşamba akşamları ekrana gelen uyarlama dizi Sadakatsiz’in oyuncu kadrosunda ünlü isimler yer alıyor. Dizinin başrolünde Cansu Dere ve Caner Cindoruk rol alırken diğer oyuncuları ise, Melis Sezen, Yeliz Kuvancı, Özge Özder, Gözde Seda Altıner, Berkay Ateş, Burak Sergen, Taro Emir Tekin ve Alp Akar gibi başarılı ve ünlü isimler oluşturuyor. Sadakatsiz her Çarşamba akşamı saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkıyor.

13-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar