Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'si bir süre dizide yer almayacak!

Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'si bir süre dizide yer almayacak!
Aslıhan Gürbüz'ün Ufak Tefek Cinayetler'in son bölümünde yer almaması akıllara diziden ayrıldı mı sorularını getirmişti. Aslıhan Gürbüz'ün neden dizide yer almadığı belli oldu.

Başrollerini Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil ve Tülin Özen'in paylaştığı Star TV'nin başarılı dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in sevilen karakteri Merve bir süre dizide yer alamayacak. Aslıhan Gürbüz'ün hayat verdiği Merve karakteri dizinin 37'nci bölümünde elinde bir valiz, yanında kızı mila ile uzak geçimde sessiz sedasız ortadan kayboldu. Bölüm boyuncu dizide Merve'yi göremeyen izleyicilerin akıllarına 'Aslıhan Gürbüz Ufak Tefek Cinayetler'den ayrıldı mı?' sorusu geldi.

Ancak başarılı oyuncunun sessiz sedasız ortadan kaybolmasının arkasında yaşadığı sağlık sorunu çıktı. Uzun zamandır bel fıtığı rahatsızlığı yaşayan Gürbüz'ün uzun zamandır tedavi gördüğü, ağrılarından dolayı çalışmakta zorluk çektiği öğrenildi.

ASLIHAN GÜRBÜZ AMELİYAT OLDU

Yaşadığı rahatsızlık işinide etkileyince başarılı oyuncu çareyi ameliyat olmakta buldu. Acıbadem Hastanesi'nde bel fıtığı ameliyatı olduğu öğrenilen Gürbüz'ün bugün taburcu olacak.

Aslıhan Gürbüz'ü merak eden takipçileri sosyal medyadan paylaşımların altına yorum yaparak ve mesaj atarak durumunu öğrenmeye çalıştı. Gürbüz, sevenlerinin merakını dindirmek için hastaneden paylaştığı fotoğrafa "Tüm iyi dileklere, tüm geçmiş gitmiş olsun diyenlere teşekkür ederim. Canıma okuyan 2. fıtığımı da aldırmış bulunuyorum. Bir süre dinlenmem ve iyileşmem için yatmam gerek, herşey yolunda. Merak etmeyin." yazdı.

Ufak Tefek Cinayetler'de Merve'yi görmeyen izleyiciler sosyal medyada böyle sitem etti;

-Mervesizlik çok zor  yokluğunu hissettik dibine kadar. Bari ön izlemede görseydik. Onda bile yok ya.  inşallah fragmanda olur.

-Aslıhan Gürbüz’süz bölüm bir daha olmaması dileğiyle.

-Mervesiz dizinin tadı tuzu yok

-Yaa Mervesiz çok sıkıcıydı yoksa bu bölüm de mi olmayacak

-Merve olmadan tadı çıkmadı inşallah bir an önce iyileşir.

-Abi Mervesiz bölüm diye eleştirmeyin bölümü. Kadın sonuçta rahatsız. Evet biraz sıkıcı bir bölümdü ama Meriç Acemi hem 2 diziyi birden yazıyor ve dizinin en önemli karakterini oynayan Aslıhan Gürbüz de operasyon geçirmiş. Umarım kısa sürede iyileşir ve dizimize topuklusu ve kırmızı ojesiyle renk katar.

-valla mervesiz bir bölümden sonra ilk sahne de merve’yi aradı gözlerim

-Umarım bu bölüm Merve vardır. Onun eksikliğini Pelin ile gidermeye çalışmışlar Allah aşkına bi Merve ve Kerim’in sahnelerine bakın bide Pelin ile Emre nin bölümün sonundaki sahnelerine ancak bu kadar basit oynaya bilirdiniz. Merker ikilisinin arasındaki o ilişki hiçbir karakterde yok. Kimse de kusura bakmasın ama Mervesiz olmuyor kadının her sahnesi olayken 10 kişi bi Merve edemediler.

-Geçmiş olsun Merve Aksak sen olmadan UTC çok tatsız! Haydi gir mutfağa bize bir frambuazlı cheesecake yap!

17-10-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar