Uğur Dündar’ın yeni kanalı belli oldu

Uğur Dündar’ın yeni kanalı belli oldu
Yıllarca ismiyle özdeşleşen Arena programıyla 7’den 77’ye herkesin hayranlığını kazanan usta gazeteci Uğur Dündar’ın yeni kanalı belli oldu.

Usta gazeteci Uğur Dündar, ekranlara geri dönmeye karar verdi. Yıllarca ismiyle özdeşleşen Arena programıyla 7’den 77’ye herkesin hayranlığını kazanan usta gazeteci Uğur Dündar’ın yeni kanalı belli oldu. Yine ve yeni bir Arena programıyla ekranlara dönen usta isim ve programının adı nedir? Uğur Dündar hangi kanalda program yapacak? Şimdi detaylar…

Uğur Dündar’ın yeni kanalı belli oldu

Halk Tv, Artı Tv derken Uğur Dündar Tele 1 kanalıyla anlaştı. Demokrasi Arenası programıyla karşımıza gelecek olan Uğur Dündar'ın yeni adresi artık TELE 1 kanalı… Demokrasi Arenası adlı programın yayın günü ve saati henüz belli olmadı. Uğur Dündar’ın haberini usta gazetecilerden gazeteci Gökmen Ulu sosyal medya hesabından duyurdu. İşte o mesaj!

"UĞUR DÜNDAR EKRANA DÖNÜYOR. Öncelikle belgesel gösterimine katılan Bursalılar’a çok teşekkürler... Burada sevenlerine açıklanan bir müjde var: Uğur Dündar pek yakında DEMOKRASİ ARENASI programıyla TELE 1 ekranında.

Uğur Dündar kimdir?

1943 İstanbul doğumlu Uğur Dündar, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Gazetecilik Enstitüsü’nü bitirdi. 1970 yılında TRT’nin açtığı sınavları kazanarak televizyon prodüktörü ünvanıyla çalışmaya başladı. TRT’de; yapımcı, yönetmen, sunucu olarak televizyon programlarına imza atan Dündar, sırasıyla “Yaşadığımız Günler” ve “İşte Hayat” adlı çok sevilen magazin programlarını hazırlayıp sundu. 1978’de “Sedat Simavi Vakfı Ödülü”nü kazandı. İstanbul ve Marmara Üniversiteleri’nde “Tv Programcılığı” derslerine lisansüstü hocalık yapan Dündar, ülkemizde soruşturmacı televizyon gazeteciliğini başlatan ilk yayıncıdır. 1992 yılında yayın hayatına başlayan “Arena” programı, Dündar’ın hayatında dönüm noktasıdır. Yıllarca bildiği doğruları cesurca haykıran Uğur Dündar’a yeni programında canlitv olarak başarılar diliyoruz.

Tele 1 ne zaman kuruldu?

Tele 1; cumhuriyetçi, demokratik, halkçı görüşlere sahip misyonuyla ülkemizin muhalif yayın yapan kanallarından birisidir. Ülkemizdeki TV kanalları arasından kendine özgü yayın ilkeleriyle tarafsız yayın yapan Tele 1, sahip olduğu çizgi gereği, yayınlanan programlar hep halkçı, Atatürkçü bir özellik gösterir. 9 Ocak 2017’de yayın hayatına başlayan Tele 1’in sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’dır. “ABC Radyo, Televizyon ve Dijital Yayıncılık A.Ş.” adıyla şirketleşen Tele 1; ABC Radyo, Televizyon ve Dijital Yayıncılık çatısı altında bulunan bir yayın organıdır. Merkezi Sarıyer’de bulunmaktadır.

Tele 1 kanalı nasıl izleynıebiliriz?

Tele 1 kanalını Türksat 4A uydusundan izleyebilirsiniz.12034 V 27500, D-Smart için 273. kanal, Digiturk için 230. kanal olacak şekilde yayın yapmaktadır. Kendi ismiyle Youtube üzerinden yayın yapan Tele 1’i canlı yayın olarak internetten de izleyebilirsiniz.

28-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar