Ulvi Kahyaoğlu İspanyol Reklam Filminde

Ulvi Kahyaoğlu İspanyol Reklam Filminde
Fox Tv ekranlarında yayınlanan Tozlu Yaka dizisinde rol alan Ulvi Kahyaoğlu İspanya’nın Celta Vigo takımının 100. Yılı için hazırlanan reklam filminde rol aldı.

Türk dizi ve sinema filmi oyuncuları zaman zaman yurt dışında da setlerde yer alıyor. Pek çok ünlü oyuncu bugüne kadar yurt dışında sinema filmi, dizi ve reklamlarda yer aldı. Oyunculuğuyla her kesinden insanı ve sektörün önde gelenlerini kendisine hayran bırakan son dönemin genç ve başarılı oyuncularından biri olan Ulvi Kahyaoğlu’da yurt dışında (İspanya) bir reklam filminde yer aldı ve settekileri ve reklam filmini izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Halen Tozlu Yaka adlı dizide rol alan ve burada da oyunculuğuyla herkesi etkileyen başarılı oyuncunun İspanya’da yer aldığı reklam ülkenin ünlü futbol kulüplerinden biri olan Celta Vigo’nun reklam filmi oldu. Bugüne kadar yer aldığı dizilerdeki performansı göz dolduran ve her yapımında üzerine koyarak ilerleyen ünlü oyuncunun reklamdaki performansı ayrıca Celta Vigo Futbol Kulübünün taraftarlarından da tam not aldı.

Celta Vigo’nun Reklam Filminde Rol Aldı

Şu sıralar Fox Tv ekranlarında yayınlanan Tozlu Yaka adlı dizide rol alan ve daha önce de pek çok yapımda yer alan ünlü ve genç oyuncu Ulvi Kahyaoğlu İspanya’da reklam filminde oynadı. Ülkenin en köklü kulüplerinden biri olan Celta Vigo’nun 100. Yılı dolayısıyla hazırlanan reklam filminde yer alan Ulvi Kahyaoğlu’nun performansı herkes tarafından oldukça beğenildi. Reklam Filminde Celta Vigo’nun 100. Yılına özel tasarlanan ikonik formanın terzisi karakterini oynayan genç oyuncu oyunculuğu ile takdir topladı. Özellikle Celta Vigo’nun taraftarları tarafından oyunculuğu oldukça beğenilen genç oyuncunun performansı üst düzey bulundu. Ünlü ve genç oyuncunun yer aldığı reklam filmi Celta Vigo’nun resmi sosyal medya hesabında yayınlandı.

Ulvi Kahyaoğlu Kimdir?

Bugüne kadar başarılı yapımlarla adını duyuran genç oyunculardan Ulvi Kahyaoğlu 1996 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel sanatlar Fakültesi’nden mezun olan başarılı ve gen oyuncu Ulvi Kahyaoğlu daha sonra setlerde ve tiyatro sahnelerinde yer almaya başlamıştır. İlk olarak kısa filmlerde rol alan başarılı ve genç oyuncu bugüne kadar pek çok tiyatro oyununda rol almıştır. Ulvi Kahyaoğlu ayrıca, Benim Adım Melek, Elbet Birgün, İçimdeki Kahraman ve Tozlu yaka adlı yapımlarda yer almıştır.

20-08-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar