Yargı'nın Savcı Efe'si Ulvi Kahyaoğlu kimdir?

Yargı'nın Savcı Efe'si Ulvi Kahyaoğlu kimdir?
Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve bu sezon 3. Sezonu ile seyirciyle buluşacak Yargı’nın kadrosuna katılan Savcı Efe kimdir ve karaktere hangi oyuncu hayat veriyor?

Ay yapım tarafından hazırlanan ve bu sezon üçüncü sezonu ile ekranlara gelecek olan Pazar akşamlarının sevilen ve reytingi yüksek dizisi Yargı Kanal D ekranlarının ağır toplarından olmaya devam ediyor. Son üç sezondur Pazar akşamlarının en çok izlenen ve dram ve aile türünde ele alınan başarılı dizi yargı zaman zaman ana sarından oyuncuların ayrılmasıyla gündeme geliyor. Bugüne kadar üst düzey oyuncularla çalışan ve yeni oyuncuları kadrosuna katmaya devam eden başarılı dizinin 3. Sezonunda yine yeni bir oyuncu dizinin ana hikayesinde yer alacak. Savcı Ilgaz ile birlikte çalışacak olan ve adalet için mücadele edecek yargı mensuplarından biri olması beklenen genç savcı Efe Yargı’nın yeni hikayesinin ana karakteri olacak gibi görünüyor. Ay yapım tarafından hazırlanan ve Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan dizinin yeni sezonda hikayesinde yer alacak genç savcı Efe’nin nasıl bir karakter olduğunu ve bu karakteri kimin canlandıracağını araştırdık.

Savcı Efe Kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bu sezon 3. Sezonu ile ekranlara gelecek Pazar akşamlarının fenomen dizilerinden Yargı yeni sezon için çekimlere başladı. Bugüne kadar kadrosunda pek çok ünlü ismin yer aldığı dizinin yeni sezonda kadrosuna Savcı Efe karakteri dahil oluyor. Beş yıllık bir zaman atlaması yaşanacak dizinin hikayesine katılacak Savcı Efe, genç, azimli, kararlı ve adalet aşkıyla dolu olan birine hayat verecek. Savcı Ilgaz ile birlikte çalışacak olan ve sık sık Avukat Ceylin ile karşı karşıya gelecek olan Savcı Efe hikayeye yeni bir soluk ve heyecan getirecek. Dizinin yeni karakteri genç savcı Efe’yi ise sektörün genç ve başarılı oyuncularından Ulvi Kahyaoğlu canlandıracak.

Ulvi Kahyaoğlu Kimdir?

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve üçüncü sezonu ile Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanacak olan Yargı dizisinin kadrosuna Savcı Efe olarak dahil olan genç ve başarılı oyuncu Ulvi Kahyaoğlu son olarak Tozlu Yaka dizisi ile seyirci karşısına çıkmış ve bu dizide canlandırdığı karakterle oldukça beğenilmişti. Yapımcıların son dönemde dikkatini çeken isimlerden Ulvi Kahyaoğlu 25 Mayıs 1995 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Oyuncu, ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden mezun olmuş ve aldığı oyunculuk eğitimiyle birlikte setlerde yer almaya başlamıştır. Başarılı ve genç oyuncu bugüne kadar

-          Tozluyaka (Berk)

-          Elbet Bir Gün (serdar Kılıçlı)

-          İçimdeki Kahraman (Çağdaş)

-          Benim Adım Melek (Kerem) ve

-          Küre adlı yapımlarda yer almıştır. Oyuncu özellikle Tozluyaka ile adından sıkça söz ettirmiştir.

09-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar