Ümraniyespor - Fenerbahçe maçı canlı izle

Ümraniyespor - Fenerbahçe maçı canlı izle
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynanacak olan Ümraniyespor - Fenerbahçe maçı canlı izle. Maçın yayıncısı olan Atv canlı izle.

Ziraat Türkiye Kupası'nın son 16 turu İstanbul'un iki ekibini karşı karşıya getirecek. Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Ümraniyespor, bu eşleşmenin ilk maçında Fenerbahçe'yi evinde ağırlayacak.

Ümraniyespor - Fenerbahçe maçı canlı izle

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Ümraniyespor ile Fenerbahçe arasında oynanacak maç Atv'den canlı yayınlanacak. Ümraniyespor - Fenerbahçe maçını canlı yayınlayacak olan Atv canlı izle.

ATV CANLI İZLE

Ümraniyespor - Fenerbahçe maç bilgisi

Saat: 20.30

Kanal: Atv canlı izle

Stadyum: Necmettin Kadıoğlu Stadı

Hakem: Arda Kardeşler

Yardımcı Hakemler: Serkan Çiçek, Mustafa Savranlar

4. Hakem: Ali Şansalan

Ümraniyespor muhtemel ilk 11: Burak Öğür, Appindangoye, Tarık Tekdal, Oğuz Ceylan, Merthan Açıl, Vasilogiannis, Serkan Göksu, Levy Madinda, Bahadır Taşdelen, Atalay Çiçek, Leandrinho

Fenerbahçe muhtemel ilk 11: Volkan Demirel, Sadık Çiftpınar, Martin Skrtel, Nabil Dirar, Hasan Ali Kaldırım, Eljif Elmas, Jailson, Mathieu Valbuena, Andre Ayew, Islam Slimani

Fenerbahçe için kupa maçları diğer sezonlara göre daha önemli. Bilindiği üzere Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan ekip gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'ne doğrudan katılabiliyor. İlk yarının sonunda ligin 17. sırasında kendine yer bulan Fenerbahçe'nin ilk 5'e girmesi düşük bir ihtimal olarak görünüyor. Bu yüzden Sarı lacivertliler kupa maçlarına büyük önem veriyor. Ersun Yanal önderliğindeki Fenerbahçe'nin bu sezonki en büyük hedefi kuşkusuz Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak olacaktır. Bu yolda Fenerbahçe'nin önünde 7 karşılaşma var.

Yeni transfer Sadık Çiftpınar ilk resmi maçına çıkıyor

Fenerbahçe, devre arası transfer döneminde Yeni Malatyaspor ile birlikte büyük bir çıkış yakalayan stoper Sadık Çiftpınar'ı renklerine bağladı. Yeni Malatyaspor defansının en öne çıkan ismi olan Sadık Çiftpınar bundan sonra Fenerbahçe forması için ter dökecek. AZ Alkmaar ile oynanan hazırlık maçında ilk kez Fenerbahçe formasını sırtına geçiren defans oyuncusu bu akşam ilk resmi maçına Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Ümraniyespor karşısında çıkacak.

Öte yandan yönetim tarafından affedilen iki isim de Ersun Yanal'ın kendilerine şans vermesi durumunda formasına kavuşacak. Kaptan Volkan Demirel ve Nabil Dirar ligin ilk yarısında disiplinsiz davranışları sebep gösterilerek kadro dışı bırakılmıştı. 

17-01-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar