Beni Bırakma yeni bölüm tarihi belli oldu

Beni Bırakma yeni bölüm tarihi belli oldu
Atv'nin günlük dizisi 'Beni Bırakma' yeni bölüm tarihi belli oldu. Final yapacağı söylenen dizinin ne zaman başlıyor? İşte Beni Bırakma yeni bölüm tarihi.

Atv'nin günlük dizisi Beni Bırakma, diğer özel kanallarda yayınlanan diziler gibi yeni yıl arasına girmiş, üç haftadır tekrar bölümleriyle ekrana geliyordu. Bu süreçte sosyal medyada dizinin yayından kaldırıldığına dair iddialar hızla yayılırken, Atv'den iddiaları çürüten paylaşım gedi. 

BENİ BIRAKMA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Yapımı Focus Film tarafından üstlenilen başrollerini Esengül Aypek, Emrah Akduman, Sude Doğar, Özlem Önemli, Berkay Veli ve Çağla Çukurova'nın paylaştığı Beni Bırakma dizisi 28 Aralık Cuma tarihinde 118. bölümüyle izleyici karşısına çıkmıştı.

Üç haftadır tekrar bölümüyle ekranara gelen dizinin yeni yılda ne zaman başlayacağı en çok merak edilen konular arasında yer alıyordu. Beni Bırakma  21 Ocak Pazartesi gününden itibaren hafta içi hergün saat 14:00'da Atv'de olacak.

BENİ BIRAKMA KONUSU

Dizi; Ankara'nın en saygın, en zengin ve köklü Sayar Ailesinin hayatını konu almaktadır. Ailenin reisi Cengiz, genç yaşında atıldığı ticarette yakaladığı başarıyla işlerini büyütmüş ve ailesini kurmuştur. Gelenek ve göreneklerine düşkünlüğüyle bilinen Cengiz için aile herşeydir. Aile içinde veya dışında her ne olursa olsun akşam yemek saatinde herkes aynı masada toplanır ve tüm problemler bir kenara bırakılır.

Cengiz'in kendisi gibi yetiştirdiği oğlu Tarık, işlerin başına geçmiş ve babasından devraldığı bayrağı daha ileriye taşımayı hedeflemektedir. Herkes Tarık'ın şirketin ortağının kızı Meltem ile evlenmesini beklemektedir. Ancak Tarık'ın hayatına giren Sıla, aile içi büyük problemler çıkmasına neden olacaktır.

Tarık'ın yolu, yardıma muhtaç ve kimsesi olmayan Sıla ile kesişir. Ona yardımcı olmak isterken kendisini büyük bir aşkın içinde bulur. Cengiz oğlu'nun Sıla ile olan ilişkisine karşı çıkar. Tarık ilk defa babasına karşı çıkar.

Sarar ailesinin küçük oğlu Emre ise tıp doktorudur. Emre'nin hayatına giren Zeynep, anesi Arzu'nun yıllardır sakladığı sırlar gün yüzüne çıkarmak üzeredir. Anne Arzu, oğlunun ilişkisine şiddetle karşı çıkarken, olacak felaketlerden bihaber olan Emre, ısrarla aşkını sasvunmaktadır. 

Ortaya çıkan gerçekler Cengiz'i derinden sarsarken, Sarar ailesi eski günlerine tekrar dönebilecek mi?

16-01-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler