Payitaht Abdülhamid Robina kimdir?

Payitaht Abdülhamid Robina kimdir?
Payitaht Abdülhamid'in 70. bölümünde ilk kez görülen Robina kimdir? Diziye Robina karakteriyle dahil olan Ece İrtem kimdir?

TRT 1'in dönem dizilerinden birisi olan Payitaht Abdülhamid'in 70. bölümünde yeni bir karakter izleyiciye merhaba dedi. 2018 yılının sonlarında doğru final yapan Yeni Gelin dizisinde Afet karakterini canlandıran Ece İrtem, Payitaht Abdülhamid'in oyuncu kadrosuna katıldı. Ece İrtem'i dizide Robina karakterine can verirken göreceğiz.

Payitaht Abdülhamid Robina kimdir?

Robina, Ermeni bir gazetecidir ama aslında bundan çok daha fazlasıdır. Abdülhamid'e suikast planlayan ve 69. bölümde Halil Halid tarafından öldürülen Samuel Fain (Kristafor Mikaelyan)'in kızı olan Robina, babasının izinden gitmektedir. Robina'da tıpkı babası gibi bir suikastçidir. Edward Jorris ile birlikte Payitaht'a karşı sinsi planların içindedir.

Ece İrtem kimdir?

Ece İrtem, 5 Ocak 1991'de Sivas'ta dünyaya geldi. Yaşar Üniversitesi Müzik Bölümü Opera Şan Ana Sanat Dalı Bölümü'nden mezun olmasının ardından Sadri Alışık Kültür Merkezi'ne oyunculuk eğitimi aldı. Sonrasında Ece İrtem'in oyunculuk kariyeri başladı. Kendisini ilk kez yapım yılı 2014 olan Kaçak Gelinler dizisinde gördük. Şeref Meselesi, O Hayat Benim ve Kertenkele: Yeniden Doğuş gibi yapımlarda da yer alan Ece İrtem, son olarak Yeni Gelin dizisinde izleyici karşısına çıktı. 2017 yılında başlayan dizide Afet karakterini canlandırdı. Ece İrtem'i bundan böyle Payitaht Abdülhamid dizisinde Robina karakteriyle izleyeceğiz.

Payitaht Abdülhamid'in son bölümünde neler yaşandı?

Fuat'ın maskesi düşmüştür. Abdülhamid, Fuat'ın ne tür hainliklerin içinde olduğuna ilk gözden şahit olmuştur. Sultan'ın hedefi sadece Fuat değil onunla işbirliği içinde olanların da hak ettiği cezayı almasıdır ve bu yüzden harekete geçer. Halil Halid, Samuel'in hakkından gelmiştir gelmesine ama bunun bedeli Zeynep olmuştur. Rothshild ve onun bir numaralı adamı Edward Jorris'i Payitaht'ta gördük. Halil Halid, Edward Jorris tarafından sinsi bir tuzağa doğru çekilir.

Vambrey'in üzerindeki sır perdesiyse Abdülhamid için sonuna kadar aralanmıştır. Sultan, onun ne amaçla hareket ettiğini sonunda idrak eder. Şivenaz ve Fuat'ın boyunduruğundaki Vambrey, bu durumdan kendini kurtarmak için planını harekete geçirir. Bidar'ın Abdülhamid'e Naime ve Abdülkadir'in Şivenaz ile ortaklık yaptığını açıklar. Abdülhamid ise her şeyi en başından beri bildiğini Bidar'a açıklar.

18-01-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar