Ünlü Çift Arda ile Omuz Omuza Programına Konuk Oluyor

Ünlü Çift Arda ile Omuz Omuza Programına Konuk Oluyor
Kanal D’nin sevilen programı Arda ile Omuz Omuza’da bu hafta Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’nın başarılı oyuncusu Uğur Aslan ve dizinin yazarı eşi Sema Ergenekon konuk oluyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve uzun zamandır seyirciyle buluşan başarılı programlardan biri olan Arda ile Omuz Omuza her hafta birbirinden ünlü isimleri programa konuk ediyor. Ünlü şef Arda Türkmen’in sunduğu ve aynı zamanda programa katılan ünlü isimleri konuşarak yönlendirdiği programda oldukça keyifli ve eğlenceli anlar yaşanıyor. Arda Türkmen ile aynı anda aynı malzeme ve aynı araç gereçlerle aynı yemeği yapmaya çalışan ünlülerin her an şaşıran, bocalayan ve yanlış yollara sapan halleri programın sonunda yemeğe nasıl yansıyacak keyifle bekleniyor. Pazar günleri saat 13.00’da ekrana gelen başarılı programın 22 Ocak Pazar günü yayınlanacak bölümünün konuğu ise yine aynı kanalda yayınlanan Yargı dizisinin başarılı oyuncusu Uğur Aslan ve Yargı dizisinin senaryosunu kaleme alan Uğur Aslan’ın eşi Sema Ergenekon olacak.

Ünlü Çift Arda ile Omuz Omuza’da

Kanal D ekranlarının sevilen iki yapımın kahramanları bu hafta Arda ile Omuz Omuza programında yer alacak. Kanal D ekranlarında Pazar günleri saat 13.00’da yayınlanan Arda ile Omuz Omuza programına konuk olan Pazar akşamlarının sevilen dizisi Yargı’nın sevilen oyuncusu Uğur Aslan ve yine Yargı’nın senaryosunu kaleme alan Sema Ergenekon programda Arda Türkmen ile aynı anda Kabak beğendili volovan yapacaklar. Uğur Aslan ve eşi Sema Ergenekon Arda ile Omuz Omuza’da, Arda Türkmen’in yönlendirmesiyle aynı süre içinde Kabak beğendili volovanı en iyi şekilde yapmaya çalışacak. Oldukça heyecanlı ve eğlenceli geçen programda karı koca olan çiftin Arda Türkmen karşısındaki başarısı merak ediliyor.

149. Bölüm Yayınlanacak

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve 22 Ocak Pazar günü 149. Bölümüyle ekrana gelecek olan Arda ile Omuz Omuza programı seyirci tarafından keyifle takip edilen yapımlardan. Program pazar günleri öğle kuşağında evinde olan seyirciye keyifli ve eğlenceli anlar yaşatıyor. Her hafta programa bir ya da iki ünlü isim konuk olurken format gereği Arda Türkmen ile program konukları aynı süre içinde aynı yemeği yapacak ve hazırladıkları yemekleri karşılıklı olarak tadacaklar. Program her hafta pazar günleri saat 13.00’da kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

21-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar