Ünlü oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu anne oldu

Ünlü oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu anne oldu
Ünlü ve güzel oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu ilk kez anne oldu ve bebeğini kucağına alarak anne olmanın heyecanını yaşamaya başladı.

Magazin dünyasında ünlülerle ilgili gelişmeler her an devam ediyor. Kimi ayrılık, kimi kavga, mahkeme, kimi evlilik derken ünlülerle ilgili haberler magazin sayfalarını, televizyonlarda yayınlanan magazin programlarını ve internet haber sitelerini süslüyor. Ünlülerle ilgili gelişmeleri an be an taki eden ve bu konulara meraklı kitlenin heyecanla takip ettiği bu haberlerden biri de geçtiğimiz gün magazin basınında yer aldı. Habere göre dizi ve sinema dünyasının ünlü ve güzel oyuncusu Leyla Lydia Tuğutlu bir bebek dünyaya getirdi ve ünlü oyuncu ilk kez annelik heyecanını yaşadı. Bir erkek bebek dünyaya getiren ünlü oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu’nun haberi magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı. Ünlü oyuncu son dönemde ünlüler arasında sıklıkla kullanılan bir yöntemle bebeğini su içinde dünyaya getirdi.

Bir Erkek Bebeği Dünyaya Geldi

Geçtiğimiz yıl 20 Temmuz 2022’de Ceyhun Ergin ile Almanya’da dünya evine giren ünlü ve güzel oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu’nun hamile olduğu aylar önce ortaya çıkmış ve güzel oyuncu bebeğini dünyaya getirmek için sabırsızlıkla beklemeye başlamıştı. 2008 yılında Türkiye Güzeli seçilen ve ardından mankenlik ve oyunculuğa başlayan güzel oyuncu geçtiğimiz yıl dünya evine girmişti. Daha sonra magazin haberlerinde hamile olduğu belirtilen oyuncu sonunda mutlu sona ulaştı. İlk kez anne olan ve bu heyecanı ilk kez yaşayan oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu ilk bebeğini son zamanların çok tercih edilen bir yöntemi olan suda gerçekleştirdi. Ünlü isim bebeğini suda dünyaya getirirken ilk kez anne olmanın da mutluluğunu doyasıya yaşadı.

Ünlü Oyuncu Açıklama Yaptı

2008 Türkiye güzeli olan ve ardından oyunculuğa yönelen başarılı ve güzel isim leyla Lydia Tuğutlu ilk bebeğini kucağına aldıktan sonra açıklamalarda bulundu. Ünlü isim yaptığı açıklamada “çok heyecanlı ve çok mutluyuz. Ben de bebeğim de çok sağlıklıyız. Bundan sonra hayatımızda yepyeni bir dönem başlıyor” ifadelerini kullandı. Sağlıklı bir erkek çocuk dünyaya getiren ünlü isim bebeğine Mete Felix adını verdi. Doğumdan sonra bebeğiyle birlikte bir süre hastanede kalan ev ardından evine geçen oyuncunun ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

21-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar