Ünlü Oyuncu Öykü Karayel Anne Oldu

Ünlü Oyuncu Öykü Karayel Anne Oldu
Dizilerin ve sinema filmlerinin aranılan güzel oyuncusu Öykü Karayel ile eşi müzisyen can Bonomo’nun bugün bir erkek bebekleri dünyaya geldi.

Magazin dünyası bugün güzel bir haberle süsledi sayfalarını. Magazin basınında ve sosyal medyada yer alan haberlere göre dizilerin ve sinema filmlerinin aranılan oyuncularından genç ve güzel oyuncu Öykü Karayel aylardır beklediği bebeklerini sonunda dünyaya getirdi ve kucağına aldı. Birçok dizide rol alan ve adından sıkça söz ettiren ve son olarak Bir Başkadır adlı dizide rol alan güzel oyuncu Öykü karayel ile eşi müzisyen can Bonomo’nun Roman adını verdikleri bebek bugün dünyaya geldi. Daha önce bebeklerinin adını açıklayan çift sonunda bugün küçük Roman bebeği kucaklarına aldı. Bir erkek çocuk dünyaya getiren Öykü Karayel’in ve bebeğin salık durumlarının ise gayet iyi olduğu öğrenildi.

Roman Bebek Dünyaya Geldi

Birçok dizide ve sinema filminde rol alan ve oldukça başarılı bir performans gösteren ve yapımcıların vazgeçemediği oyunculardan olan Öykü Karayel ile özellikle genç kitlenin çok sevdiği ve şarkılarını dillerinden düşürmediği müzisyen Can Bonomo’nun bugün bir erkek bebekleri dünyaya geldi. 33 yaşındaki can Bonomo ile 30 yaşındaki güzel oyuncu Öykü Karayel dünyaya gelen erkek bebeklerine aylar önce adını koymuşlardı. Bugün ise resmen Roman bebek dünyaya geldi ve anne babasının kucağındaki yerini aldı. Bu mutlu haberin magazin sayfalarında ve sosyal medyada yer alması üzerine Öykü karayel’in babası Cengiz Karayel sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve doğumu esprili bir dille doğruladı. Dede olan Cengiz Karayel paylaşımında “evet doğdu. Kesin bilgidir” ifadelerini kullandı.

Can Bonomo Baba Oldu

Müzik dünyasının sevilen isimlerinden ünlü müzisyen Can Bonomo Roman bebek dünyaya geldikten sonra ilk adımı atarak baba olduğunu tüm dünyaya gösterdi. Sosyal medya hesabında yer alan bilgilerinde değişikliğe giden ünlü müzisyen “müzisyen – şair” tanımlamalarının yanına “baba” kelimesini de ekledi ve artık bir baba olduğunu tüm sosyal aleme ve takipçilerine duyurmuş oldu. Bugün sabah saatlerinde dünyaya gelen Roman bebeğin ve oyuncu Öykü Karayel’in durumunun gayet iyi olduğu öğrenildi. Bizde ünlü isimler Can Bonomo ve eşi güzel oyuncu Öykü Karayel’i tebrik ediyor ve Roman Bebeğe de dünyamıza hoş geldin diyoruz. Umarız sağlıklı ve sıhhatli güzel bir hayatı olur.

17-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar