Ünlü Çiftten Beklenmedik Karar!

Ünlü Çiftten Beklenmedik Karar!
Ünlü oyuncular Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun çiftinin Hollanda'nın Amsterdam kentinden 3.5 milyon liraya ev satın aldıkları iddia edildi. Detaylar haberimizde!

Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun iki ünlü oyuncu ve evliler. Ünlü çift 2018 yılının Ağustos ayında evlendiler ve mutlu bir yuva kurdular. İkisi de başarılı ve ikisi de birbirinden ünlü çiftin bugünlerde heyecanlı ve hayatları için büyük bir karar aldıkları iddia edildi. İddiaya göre dört buçuk aylık hamile olan Cansu Tosun ve eşi Erkan Kolçak Köstendil dünyaya gelecek çocuklarını büyütmek için Hollanda’nın Amsterdam kentinden ev satın aldı. İddia odur ki çift hem Türkiye’de hem de Hollanda’da yaşayacak ve çocuklarını iki ülkede kuracakları evlerinde büyütecekler. Hamileliğinin tam ortasında olan güzel oyuncu Cansu’nun ailesi aynı zamanda Almanya’da yaşadığı için bu durum aile içinde bir avantaj olacak gibi görünüyor. Detaylar haberimizde!

Amsterdam’dan 3.5 Milyon Liraya Ev!

Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil çiftinin Hollanda’nın başkenti Amsterdam’dan 3.5 Milyon liraya ev satın aldıkları ve hayatlarını hem bu ülkede hem de Türkiye’de sürdürecekleri iddia edildi. 2018 yılının ağustos ayında dünya evine giren çiftin bir bebek bekledikleri ve güzel Oyuncu Cansu Tosun’un 4.5 aylık hamile olduğu biliniyor. Çift çocuklarının doğum yeri olarak Türkiye’yi tercih ederken, hayatlarını sürdürmek ve çocuklarını büyütmek için hem Türkiye hem de Hollanda’da yaşama kararı aldılar. Cansu Tosun’un ailesinin Almanya’da yaşıyor olması da bu kararda etken olduğu tahmin edilirken çift çocukları için Hollanda’da aldıkları ev içinde de bir düzen kuracaklar. Amsterdam’dan alınan evin değerinin 3.5 milyon lira olduğu iddia edildi.

Her Şey Marsel Bebek İçin!

Dört buçuk aylık hamile olan ve hamileliğinin ortasında olan Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil çiftinin Hollanda’dan aldıkları evin içinde de aynı Türkiye’deki evlerinde olduğu gibi doğacak bebekleri Marsel için hazırlıklar yapıldığı belirtildi. Doğumun Türkiye’de olacağı ve ardından hem Hollanda hem de Türkiye’de hayat süreceklerini belirten çift çocuklarının adını Marsel olarak belirlemiş durumda. Marsel isminin şanslı, güçlü, güneş ışığı anlamına geldiği ifade ediliyor. Halen Çukur dizisinde Vartolu karakterine hayat veren Erkan Kolçak Köstendil ve eşi Cansu Tosun’un daha şimdiden doğacak çocukları için planlar yapmaya başladıkları ifade ediliyor.

26-01-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar