Ünlü Şarkıcıya Araba Çarptı!

Ünlü Şarkıcıya Araba Çarptı!
Ünlü şarkıcı Lara bugün Antalya’da bir trafik kazası geçirdi. Kaldırımda yeğeniyle birlikte yürürken bir arabanın çarptığı ünlü şarkıcı hastaneye kaldırıldı. İşte detaylar!

Şarkılarıyla pek çok genci ve hayranını peşinden sürükleyen ünlü isim Lara bugün Antalya’da üzücü bir kaza geçirdi. Ünlü isim hiç beklenmedik bir anda gelişen olay sonucu yeğeniyle birlikte yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Antalya’nın Alanya İlçesi’nde yaşanan kaza sonrası ünlü isim Lara’nın sevenleri ve yakınları büyük endişe yaşadı. Alanya İlçesi Güzelpınar Mahallesi Şevket Tokuş Caddesi’nde yaşanan olayda sürücüsü henüz belirlenemeyen bir araba kontrolü kaybederek kaldırımda yürüyen Lara ve yeğenine çarptı. Kaza sonrası yaralanan Lara ve yeğeni çevreden gelen vatandaşların ihbarı sonrası kaza yerine gelen sağlık görevlileri tarafından hastaneye kaldırıldı. İşte üzücü haberin detayları!

Lara ve Yeğenine Araba Çarptı!

Ünlü isim Lara bugün yeğeniyle birlikte Antalya’nın Alanya İlçesi’nde kaldırımda yürürken iddiaya göre şehir merkezi yönünde giden ve sürücüsü belli olmayan 06 … 859 plakalı otomobil kırmızı ışıkta durmayarak önce bir araca çarptı ardından da kontrolü kaybederek kaldırıma çıktı ve bu sırada kaldırımda yeğeniyle birlikte yürüyen şarkıcı Lara’ya çarptı. Araç daha sonra bir restorana girerek durabildi. Kaza sonrası çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay erine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri geldi. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan şarkıcı Lara ve yeğeni hastaneye kaldırıldı. Gelen bilgilere göre şarkıcı ve yeğeninin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Lara Kimdir?

Şarkılarıyla pek çok insanı peşinden sürükleyen Şarkıcı Lara ya da gerçek ismiyle Fatma Nur Ergüder 19 Mart 1979 yılında Kırıkkale’de dünyaya gelmiştir. Müzisyen bir ailenin çocuğu olan Lara liseden mezun olduktan sonra Alanya’da hostes olarak çalışmaya başlamıştır. 5 Haziran 2003 yılında ilk albümü olan Işık’ı Ozan Müzikten çıkardı. Ardından 2005 yılında Adam Gibi adlı albümünü çıkaran şarkıcı bu albümle 100 adet satmayı başarmıştır. 4. Müyap Müzik ödüllerinde Altın albüm ödülünü almaya hak kazanan şarkıcı daha sonra Yadigar ve Yolla isimli albümleri çıkarmıştır. Şarkıları daha sonra dijital platformlarda yayınlanan ünlü şarkıcı özellikle gençler tarafından oldukça sevilmekte ve dinlenmektedir. Bizde ünlü şarkıcıya geçirmiş olduğu trafik kazasından dolayı geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

12-06-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar