Ünlü haber sunucusu Buket Aydın'ın ekrana dönüş tarihi belli oldu!

Ünlü haber sunucusu Buket Aydın'ın ekrana dönüş tarihi belli oldu!
Haber sunucusu Buket Aydın, son günlerde sık sık özel hayatı ve istifa haberleriyle gündeme geliyordu. Buket Aydın sosyal medya hesabından ne zaman ekrana döneceğini açıkladı.

Kanal D Ana Haber sunucusu iken isteifa eden Buket Aydın son günlerin en çok konuşulan ekran yüzlerinden biriydi. Özel hayatı ve Kanal D televizyonundaki işi ile ilgili son günlerde hakkında sık sık haberler yayınlanıyor. Buket Aydın ekrana ne zaman döneceğini ise takipçilerine açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Buket Aydın, Eylül ayında ekrana döneceğinin müjdesini verdi. Hangi kanalda olacağını açıklamayan Aydın, yeni sezonda ekranda olacak.

Yeni yayın döneminde buluşacağız

Buket Aydın Kanal D Ana Haber sunuculuğundan 9 Mayıs'ta istifa etmişti. Daha sonra eşinden de ayrılan Aydın, bugüne kadar suskunluğunu korumuş ve açıklama yapmamıştı. Instagram hesabından takipçilerine bilgi veren Aydın Eylül ayında ekranda olacağını söyledi. Buket Aydın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Mesajlarınızı okuyorum ama hepsine cevap vermem imkansız. Öncelikle beni sürekli soran anne babalarınıza hürmetlerimi iletin. Çocuklarımızın da gözlerinden öpüyorum. Yeni yayın dönemi yani Eylül ayı gibi yeniden buluşacağız" ifadelerini kullandı.

Kanal D Haber'den istifa etmişti

Buket Aydın, Kanal D haberden istifa ettiğinde yine sosyal medya hasabından bir açıklama yayınlamıştı. Aydın açıklamasında, "16 yıldan beri sizlere haber verme görevimi layıkıyla yerine getirebilmek adına büyük bir özveriyle çalışmaktayım. Bu uğurda yeri geldi kendimi, yeri geldi ailemi ikinci plana koymaktan çekinmedim çünkü; sizlere haber vermek benim için nefes almak kadar kıymetli. Bu yaklaşımımın tezahürü olarak son 2 yıldır Demirören Medya Grubu bünyesinde üstlendiğim ağır sorumluluğumu gereği gibi ifa etmek için yaşadığım yorgunluk beni ve ailemi yıpratmış durumda. Hepimizin bildiği gibi yaşadığımız pandemi süreci içerdiği tüm zorluklara rağmen, bana kendimi dinleme ve hayatımı gözden geçirme şansı verdi. Evet, hayat çok kısa ve önceliklerimiz bizim kaderimiz. Durup, dinlenip, yeni bir yola yenilenmiş enerjimle çıkabilmek adına üstlenmiş olduğum görevlerimden istifa ederek ayrılıyorum." Aydın'ın istifası çok konuşulmuş ve hakkında çeşitli iddialar ortaya atılmıştı.

28-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar