Ünlü İsimler Ödül Töreninde Bir Araya Geldi

Ünlü İsimler Ödül Töreninde Bir Araya Geldi
Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Yıldız teknik Üniversitesi Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül töreninde birçok ünlü isim yer aldı.

Geçimiz günlerde 19.su düzenlenen Yıldız teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödülleri sahiplerini buldu. Birçok farklı dalda verilen ödüllerin sahibini buldu tören ne kadar bazı olumsuz olaylarla gölgelenmiş olsa da yinede görkemli geçti ve ödül alanlar mutluluklarını gizleyemedi. Yıldız Teknik Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen geceye pek çok ünlü isim katıldı. Sunuculuğunu Bay J’nin yaptığı ödül töreninde görkemli anlar yaşandı. Ödül kazanan ünlülerin Yıldız teknik Üniversitesi Öğrencilerinin oylarıyla belirlendiği ödül töreni koronavirüs tedbirleri gereğince seyircisiz gerçekleştirildi. 33 farklı kategoride verilen ödüller sahiplerini bulurken geceye ne yazık ki istenmeyen bir olay Bay J ile Kerem Bürsin Arasında yaşanan diyalog damgasını vurdu.

Birçok Ünlü İsim Katıldı

Yıldız teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödülleri 2020 ödül töreni bu sene 19. Olarak gerçekleştirildi. Geceye pek çok ünlü isim katırken gece oldukça görkemli geçti. Katılan ünlülerin ödüllerini aldıkları gece seyircisiz gerçekleştirildi. Ödül törenine, Kerem Bürsin, Oğuzhan Koç, Zeynep Bastık, Grup Manfa, Ali Koç, Güler Sabancı, Yağız Avcı, Dilan Çiçek Deniz, Uraz Kaygılaroğlu, Gülseren Budayıcıoğlu, Cansu dere, Mert Fırat ve Melis Birkan gibi pek çok ünlü isim katıldı.

İşte Ödüller ve Sahipleri

Yıldız teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen 19. Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödülleri sahiplerini buldu. Geçtiğimiz gece düzenlenen ödül gecesinde şu isimlere ödüller verildi.

·         En İyi Show Programı: Masterchef Türkiye

·         En İyi Erkek Şarkıcı: Oğuzhan Koç

·         En İyi Kadın Şarkıcı: Zeynep Bastık

·         En İyi Müzik Grubu: Manga

·         En İyi Haber Spikeri: Cem Öğretir

·         En İyi Kitap: Madalyonun İçi – Gülseren Budayıcıoğlu

·         En İyi Kadın sinema Oyuncusu: Dilan Çiçek Deniz

·         En İyi Erkek Sinema Oyuncusu: Uraz Kaygılaroğlu

·         En İyi Kadın Dizi Oyuncusu: Cansu Dere

·         En İyi Erkek Dizi Oyuncusu: Kerem Bürsin

·         En İyi Dizi Müziği: Toygar Işıklı (Babil)

·         En İyi Kadın Tiyatro Oyuncusu: Melis Birkan

·         En İyi Erkek Tiyatro Oyuncusu: Mert Fırat

·         En İyi İş adamı: Ali Koç

14-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar