Demet Akalın’ın Tek Taş Yüzüğünün Fiyatı Dudak Uçuklattı!

Demet Akalın’ın Tek Taş Yüzüğünün Fiyatı Dudak Uçuklattı!
Ünlü sunucu ve şarkıcı Demet Akalın’ın geçtiğimiz hafta sonu Dubai’ye yaptığı tatilin yankıları dinmek bilmiyor. Ünlü ismin parmağındaki tek taşın fiyatı adeta dudak uçuklattı.

Magazin dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan ve yaptığı her hareket olay olan ünlü isim Demet akalın geçtiğimiz günlerde kısa bir tatil için Dubai’ye gitti. Hayat Arkadaşı Okan Kurt ve kızı Hira ile birlikte tatil yapan ünlü isim bu tatil sırasında yaptığı açıklamalarla magazin dünyası ve sosyal medyada olay oldu. Dubai’de denize giren ve güneşlenen ünlü ismin yaptığı açıklamalar kadar parmağına taktığı tek taş yüzükte olay oldu. Pandemi nedeniyle geçim sıkıntısı yaşadığını ifade eden ünlü ismin parmağındaki yüzün fiyatı adeta dudak uçuklattı. Ayrıca Dubai’de ünlü ve lüks bir otelde konaklayan simin söyledikleri ve tek taşı özellikle sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Tek Taşının Fiyatı Dudak Uçuklattı

Ünlü şarkıcı ve sunucu Demet akalın, hayat arkadaşı Okan Kurt ve kızları Hira geçtiğimiz hafta sonunu Dubai’de kısa bir tatil yaparak geçirdi. Denize giren ve güneşlenen ünlü ismin parmağındaki tek taş yüzük dikkatleri çekti. Fiyatı dudak uçuklatan yüzük özellikle sosyal medya kullanıcıları arasında tartışma yarattı. Pandemi nedeniyle geçinemediğini dile getiren Demet Akalın’ın parmağındaki yüzüğün fiyatının yaklaşık olarak Üç Milyon lira oldu iddia edildi. Fotoğrafta net bir şekilde görülen yüzük dolayısıyla sosyal medyadaki bazı kullanıcılar ünlü ismi eleştirdi ve hayat size güzel gibi yorumlarda bulundu. Ünlü ismin hafta sonu tatilleri için yaklaşık olarak 170 Bin TL harcadıkları da ayrıca iddia edildi. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Star Tv ekranlarında yayınlanan ve Alişan’la birlikte sunuculuğunu üstlendikleri programda giydiği gömleğin fiyatı da olay olmuştu. Gömleğin fiyatının yaklaşık olarak 14 Bin 800 TL olduğu öne sürülmüştü.

Allah Garibana Veriyor

Hafta sonunu Dubai’de geçiren ünlü isim Demet Akalın sosyal medyada yoğun bir şekilde eleştiri konusu oldu. Geçtiğimiz aylarda pandemi nedeniyle zor geçindiğini açıklayan Demet Akalın’ın parmağındaki tek taşın fiyatının yaklaşık 3 milyon TL olması ve tatil için harcanan paranın da 170 Bin TL gibi bir rakam olarak iddia edilmesi sosyal medyada tartışma yarattı. Ünlü isim demet akalın ise iddialara göre “Allah’a şükür Allah garibana veriyor. Otelim de uçağım da sponsor. Damı akan evden Dubai’lere uzanan hikayem temiz kalbimden” ifadelerini kullandı.

14-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar