Ünlü oyuncu 15 yıllık evliliğini sonlandırdı!

Ünlü oyuncu 15 yıllık evliliğini sonlandırdı!
Ünlü oyuncu 2005'te evlendiği eşinden boşandı. Ekranların sevilen yüzlerinden biri olan ünlü oyuncu ve eşi gizli görülen davada anlaşmalı olarak boşandı. İşte detaylar…

Ekranların sevilen simalarından biri olan oyuncu Şebnem Özinal, 2005 yılında hayatını birleştirdiği ve 15 yıllık bir evliliği sürdürdüğü Şefik Öztek'ten ayrıldı. Ünlü oyuncu ve eşi Şefik Öztek'in evliliklerinden 2009 yılında bir kızları olmuştu. Hürriyet'in haberine göre Şebnem Özinal ve Şefik Öztek iki hafta önce anlaşmalı olarak boşandı ve kızları Ayşe'nin vekayeti de annesi Şebnem Özinal'e verildi. Şebnem Özinal ve Şefik Öztek neden boşandı?

Ünlü çift 2005 yılında evlenmişti

Şebnem Özinal ve Şefik Öztek çifti iki hafta önce mahkemeye boşanma konusunda anlaştıklarını beyan etti. Mahkeme hakimi tarafların beyanını kabul etti ve ünlü çift anlaşmalı olarak boşandı. 2005 yılında evlenen çift, evliliklerinin dördüncü yılında Ayşe ismini verdikleri bir kız bebek sahibi olmuştu. Ünlü çiftin evliliklerini sonlandırdığı ve Ayşe'nin velayetinin annesi Şebnem Özinal'a verildiği öğrenildi. Özinal'in evliliğinin kötü gittiği yönündeki iddialar 2019 yılında ortaya çıkmıştı. Ünlü oyuncu Özinal'ın eşi Şefik Öztek'ten şiddet gördüğü iddiaları ise o denemde magazin basınında sıklıkla gündeme getiriliyordu.

Şebnem Özinal kimdir?

Birçok dizi ve film projesine imza atan Şebnem Özinal, 1971 doğumlu. Tiyatro ve sinema oyuncusu olan Özilhan jeoloji mühendisliği eğitimi almıştı. Yoluna oyunculukla devam eden Özilhan, Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu, Dostlar Tiyatrosu, Tiyatrokare, Tiyatro İstanbul sahnelerinde yer aldı. 1991 yılında Dormen Tiyatrosu üyesi olan Özilhan, televizyon dünyasına 'Böyle mi Olacaktı?' dizisiyle adım attı. Atv'de 1997 yılında yayınlanmaya başlayan dizi 2003 yılına kadar devam etmiş ve bir döneme damga vuran dizilerden biri olmuştu.

Şebnem Özinal neden boşandı?

Şebnem Özinal evliliğinin ardından mesleğine ara vermişti. Özinal 15 yıl sürdürdüğü evliliğinde sorun yaşadığını ve işletme sahibi olan eşi Öztek'in kıskanç yapısının mesleğini yapmasına engel olduğuna dair açıklamalarda bulunmuş ve boşanma davası açmıştı. Özinal'ın kendisi ve kızı için aylık 13 bin lira nafaka talep ettiği ve 650 bin lira da tazminat istediği daha önce ortaya atılan iddialar arasındaydı.

09-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar