Ünlü Oyuncu Yüsra Geyik Koronavirüse Yakalandı

Ünlü Oyuncu Yüsra Geyik Koronavirüse Yakalandı
Arka Sokaklar dizisinin başladığı günden itibaren kadrosunda yer alan ve dizinin sevilen karakterlerinden Zeliha’yı canlandıran Yüsra Geyik koronavirüse yakalandı.

Koronavirüs bir geldi tüm dünyanın hayatını alt üst etti. Artık yaşantımızı, günlerimizi, attığımız adımı bile bu hastalı planlayarak atmak zorunda kaldı. Maske, temizlik, mesafe artık hayatınızın en temel ilkelerinden biri oldu. Dışarı maskesiz adım atmaz olduk. Ancak ne yazık ki aldığımız tüm tedbirlere ve ülkelerin yönetimlerinin çabalarına rağmen bu hastalığın önüne geçemedik. Aşılamalar başlasa da ne yazık ki koronavirüs salgını tüm hızıyla hatta kimi ülkelerde 3. Dalga olarak devam etti. Pek çok insan hayatını kaybetti, pek çok ünlü isim bu hastalığa yakalandı ve bazıları da kurtulamadı. Son zamanlarda yeniden tırmanışa geçen koronavirüs sebebiyle insanlar yeniden tedirgin olurken Kanal D ekranlarında yayınlanan ve uzun yıllardır ekranda olan efsane dizinin güzel ve genç oyuncusu Yüsra Geyik de koronavirüse yakalandı. Zeliha karakteriyle yıllardır bu dizinin kadrosunda yer alan oyuncunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yüsra Geyik (Zeliha) Koronavirüse Yakalandı

Arka sokaklar dizinde 2006 yılından itibaren yer alan ve adeta setlerde büyüyen ve artık Arka Sokaklar’la adı anılan güzel oyuncu Yüsra geyik koronavirüse yakalandı. 30 yaşında olan oyuncunun yapılan son koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve oyuncunun kendisini evinde karantinaya aldığı öğrenildi. Sosyal medya ve magazin basınında yer alan haber bir anda ünlü ismin sevenlerini telaşlandırdı. Son bir haftadır sete gitmediği öğrenilen oyuncunun tedavisine ise evinde başlandığı belirtildi. Türk Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan ve 15 senedir devam eden Arka Sokaklar’da Zeliş karakterini canlandıran oyuncu son açıklamasında Oscar almak istediğini belirtmişti. Adı son günlerde Ozan Güven ile anılan isme bizde geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve biran önce eski salıklı günlerine dönmesini temenni ediyoruz.

Yüsra Geyik Kimdir?

21 Haziran 1990 yılında Samsun’da dünyaya gelen güzel oyuncu Yüsra geyik ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından yüksek öğrenimini Sanat Tasarımı Fakültesi Grafik Bölümünde tamamladı. 13 yalından itibaren setlerden kopamayan ve hayatına oyuncu olarak devam eden güzel oyuncu ilk olarak hayat Bilgisi adlı dizide rol aldı ardından Arka Sokaklar dizisi kadrosunda yer aldı. Uzun yıllardır aynı dizide Zeliha karakterini canlandıran oyuncu başarısı ve istikrarlı performansıyla dikkatleri çekiyor.

23-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar