Ünlü Oyuncu Alperen Duymaz’ın Rolü Belli Oldu

Ünlü Oyuncu Alperen Duymaz’ın Rolü Belli Oldu
Kanal D'nın Son Yaz dizisi ile başarılı performans sergileyen Alperen Duymaz'ın yeni rolü belli oldu. Kısa süre sonra yeniden ekranlarda yerini alacak.

Kanal D ekranlarının Son Yaz dizisi düşük reytingler nedeni ile final kararı alması ardından ünlü oyuncu Alperen Duymaz kendisine gelen teklifi kabul etti. Ekranlarda yeniden izleyici karşısında olması heyecanla beklenen  oyunculardan biri olarak yeni projesiyle kaldığı yerden devam edecek.

Show TV’nin başarılı yapımlarından olan Çukur dizisinde canlandırdığı Komiser Emrah  rolü ile büyük beğeni toplayan ardından birçok projede rol alan ünlü oyuncu Son Yaz dizisi ile kariyerinde büyük bir yükseliş yapmayı başardı. Yakışıklı oyuncu Alperen Duymaz, son yaz dizisinin sona ermesiyle yeni projesine imza attı. Ünlü oyuncu yeni projesinde başrolde rol alacak. Son yaz dizisinde hayat verdiği Akgün karakteri ile hayran kitlesini ikiye katlamayı başardı. Son yaz dizisinin düşük reytingler dolasıyla ekranlara veda etmesi ile ünlü oyuncu Alperen Duymaz Erkek Severse isimli dizinin başrolünde oynayacak. Alperen Duymaz’ın yeni rolü de belli oldu.

Yeni proje ile yeniden ekranlara dönüş yapacak olan Alperen duymaz Gold Film ile anlaştı. Yakışıklı oyuncu, bein Connect için  hazırlanan Erkek Severse isimli dizinin başrolünde yer alacak. bein Connect ekranları için hazırlığı devam eden dizide Alperen Duymaz'a eşlik edecek başrolü paylaşacak kadın oyuncunun ismi henüz belirlenemedi. Yakışıklı oyuncunun Hayranları ise, Son Yaz’daki rol arkadaşı olarak aynı seti paylaştığı  Hafsanur Sancaktutan’ın olmasını dile getiriyorlar. Dizinin yapım şirketi kadın başrol için  görüşmelerini sürdürüyor.

Erkek severse isimli dizisinin yönetmen koltuğunda Ömür Atay’ın oturduğu  projenin hazırlıkları devam ediyor.  Yakışıklı oyuncu Alperen Duymaz’ın, Erkek Severse dizisinde canlandıracağı karakter de belli oldu. Ünlü Gazeteci Birsen Altuntaş’ın yazısına gore Alperen Duymaz, Erkek Severse dizisinde bir dijital pazarlama şirketinin sahibi olan Kenan’ı canlandıracak. Evliliğe Giden Yol isimli kitabı İtalyanca’ya çevrilen Aslı Zengin’e ait olan dizi 13 bölüm olarak seyirci karşısına çıkacak. Dizinin hikayesi ise; eski eşi oldukça sorumsuz bir adam olan Zeynep, işsiz kalacak ve yeni girdiği Yelda’ya ait iş yeri hayatında yeni bir sayfanın da açılmasına neden olacak. Oyuncu kadrosunda merak edilen, eşinden boşanmış iki çocuk annesi Zeynep karakterini kimin canlandıracağı oldu.

19-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar